GlobeHosting anunta ca de astazi 26 iunie 2008 domeniile cu extensia .ro se platesc anual taxa fiind de 7 euro / an.
M-am uitat pe site-ul ROTLD dar n-am gasit nimic oficial. Voi stiti ceva despre aceasta ?
GlobeHosting anunta ca de astazi 26 iunie 2008 domeniile cu extensia .ro se platesc anual taxa fiind de 7 euro / an.
M-am uitat pe site-ul ROTLD dar n-am gasit nimic oficial. Voi stiti ceva despre aceasta ?
Probabil e la fel ca si la vodafone, romtelecom, domeniul va fi inregistrat pe numele lor, nu pe numele tau.
din cate am vazut eu, numai globehosting face treaba asta cu plata anuala. desi in scurt timp vor incepe si ceilanti. nu imi place. intrebarea este ce se intampla cu cei care au domenii .ro si ptr care am platit pe "viata"
Anunturi gratuite produse apple
Vreau şi eu să văd un link ceva, am căutat mai peste tot pe gugăl, n-am găsit nimic cu privire la trecere asta..
Mulţumesc in advance!
Eu personal astept anuntul oficial al celor de la RoTLD. Chiar si asa mi se pare destul de scump in comparatie cu alte extensii.
Oficial va fi cand va anunta acest lucru RoTLD-ul , pana atunci voi sta linistit si nu ma voi gandi la asta ( am destule pe cap la care sa ma gandesc ). Dar daca va fi un pret de aprox. 7 euro pe an eu zic ca e destul de rezonabil ( acuma noi toti vrem sa luam totul pe gratis, asta nu va mai merge la un moment dat ).
Nu e nimic nou, inca nu e vorba de nici o trecere la plata anuala.
Edomenii, la fel ca inca cateva companii inregistreaza domenii cu plata anuala, dar domeniile sunt pe numele edomenii nu pe numele vostru.
Ce sa zic... pana acum m-am zgarcit la domeniile .ro din cauza pretului...
Dar daca costa doar atata...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
da este adevarat. incepand de astazi s-a dat drumul la inregistrarea domeniilor .ro cu plata anual
eu deja mi-am luat un .ro cu 7$ (fara tva) plus comisionul pentru plata cu card .. m-a ajuns la aproape 35 ron
Nu s-a schimbat inca modalitatea de inregistrare a domeniilor la ROTLD !
Domeniile cu extensia ro se platesc tot pe viata ca si pana acuma , ceea ce este un lucru bun !
Eu vreau sa-l las mostenire nepotilor !![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)