globalnet marketing eu asa asi zice
Păi stai, contractul ăla nu-ţi garanta că primeşti, într-adevăr, domeniul pe viaţă contra sumei pe care ai plătit-o? Este vorba totuşi de un contract, nu mi se pare chiar normal ca acum să se schimbe politicile.
numai la noi se poate intampla ..... sa se faca un contract si apoi sa i se modifice parametri ....iar taxa asta anuala ..... ar fi cea mai mare prostie , plus ca e si prea mare
Voi macar ati citit contractul? Scrie clar ca au dreptul de a "revizui termenii si conditiile acestui (Intelegere) Contract;"
Sunt in favoarea taxei anuale, oricat o fi ea, dar totusi trebuie si o perioada de gratie. Nu sunt deacord ca, daca eu am luat ieri un domeniu .ro cu 30 de euro si de azi se introduce aceasta taxa, eu practic sa pierd niste bani.Ar fi corect ca perioada de gratie sa fie taxa platita de ei impartita la taxa anuala (adica daca au platit 28 EUR, sa aiba perioada de gratie 4 ani).
Cred ca cel mai bine ar fi sa se imparta suma platita "pe viata" la suma anuala, dar sa se ia in considerare si vechimea achizitionarii domeniului. Adica, daca eu am luat un domeniu acum 3 ani cu 28 euro si plata anuala va fi 7 euro, asta ar insemna ca eu sa mai beneficiez de gratuitate de inca un an.
domeniiile .ro in prezent sunt inregistrate pe termen "nelimitat".
Unele "firme" care vand domenii.ro au indus lumea in eroare si au trecut la .ro/viata. Domeniile .ro se vor inregistra pe minim 1an in probabil de la 1ian2009.
Normal ca va exista o perioada de gradie pt domeniile .ro inregistrate deja.. asta in functie de pretul /an.
M-am riscat si eu azi dimineata sa inregistrez un domeniu .ro prin eDomenii pe un an.
7 euro, curs corect, plata cu card, totul este in regula. Doar ca n-am citit "fine print"-ul: nu pot folosi nameserverele proprii, trebuie sa modific un fisier pe serverul meu (/etc/ips.remotedns) ca sa pot folosi domeniul cu NS-urile lor
Neplacut... mai ales ca pr'etenul meu care administreaza serverul sta la coada dupa noul lui buletin de ore in sir
Domeniul a fost inregistrat dimineata pe la ora 10, de atunci e alive and kicking...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
cel ai bine ar fi ca rotld sa vada ce domeniu mai este folosit. cele folosite inca sa le lase pe viata,, si celelalte sa le stearga. Daca asa va fi pretul si la rotld de 7 E, eu zic ca e foarte OK.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Pacat ca nu te-ai obosit sa citesti acel contract pe care te bazezi. Acolo scrie clar ca este "pe viata" PANA ROTLD hotareste sa nu mai fie asa.
Cei care au luat domeniu .ro in ultimii 1-4 ani vor primii 1-3 ani "perioada de gratie" dupa care vor platii normal.
Taxa anuala daca va fi sub 10 este foarte bine venita.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)