Am intrebat la edomenii si domeniile .ro care au fost pana acum cumparate "pe viata" cica asa vor ramane, "pe viata".
Am intrebat la edomenii si domeniile .ro care au fost pana acum cumparate "pe viata" cica asa vor ramane, "pe viata".
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Conform contractului, roTLD poate sa modifice ce vrea, cand vrea
Asa cum s-a specificat anterior, cand se va trece la plata anuala, (nu ce ofera vodafone, romtelecom si edomenii acum), cei care au platit anterior vor primi o perioada de gratie.
Ar fi corect ca perioada de gratie sa fie taxa platita de ei impartita la taxa anuala (adica daca au platit 28 EUR, sa aiba perioada de gratie 4 ani).
Dar - sa fiu sincer - nu ma astept la prea multa corectitudine in Romania...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Eu cred ca in cazul in care va fi introdusa plata anuala, se vor plati si domeniile inregistrate inainte de aceasta regula noua, pt. ca asa se vor elibera multe domenii care au fost inregistrate, iar proprietarii lor au uitat pur si simplu de ele (sau nu mai exista). La urma urmei, cam asta este scopul introducerii platii anuale.
aiurea, cine a platit domeniu pe viata pe viata sa ramana. Cine nu a cumparat cand a fost momentul, nu a cumparat. Au fost niste conditii la cumpararea domeniului si anume "pe viata", in concluzie nu ne jucam cu, contractele.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
ca proprietar de domenii .ro nu imi convine, insa analizind la rece, cred ca ar fi bine sa se puna o taxa anuala. Nu stiu daca va fi de 7, 5 sau 30 de euro. Insa prea multe domenii sint acum "in lumea celor drepti". Au fost, in urma cu ani de zile, diverse campanii publicitare de 2 saptamani. A fost luat un domeniu, campania a trecut, iar acum domeniul este luat "pe viata" si nefolosit...
Da, multe domenii trebuie să expire! De-atâtea ori am dorit un domeniu.ro am văzut că e luat şi am încercat să dau peste proprietar să văd cât vrea pe el. Proprietarul ori nu mai folosea mailul din whois, ori îmi spunea că nu vrea să vândă domeniul că pregăteşte ceva tare.
doro.ro am vrut, mi-a spus că urmează să-l lanseze (acum un an). A trecut un an şi tot acolo zace.
Dacă tre să-şi mişte românul de rând dosul până la bancă o să-i fie târşă, sau dacă nu, măcar ceva o să-i aducă aminte că un domeniu undeva acolo departe e al lui şi aşteaptă să fie exploatat...
Ca proprietar de domeniu ro sunt pentru taxa pe viata , dar ca investitor de domenii as fi de acord cu o taxa anuala !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)