irealx: da
E discutabil, sunt putintele produse (procentual) care nu mai sunt in stoc si sunt scoase. Cu 404 sunt multe discutii si variante, inca studiem.
irealx: da
E discutabil, sunt putintele produse (procentual) care nu mai sunt in stoc si sunt scoase. Cu 404 sunt multe discutii si variante, inca studiem.
Pe de alta parte, vorbeste cineva la 2Parale ca Google sa nu mai dezaprobe anunturile datorita "landing page-ului"? Ca degeaba trimit eu mailuri. Si am buget de testat, insa daca google imi dezaproba 2 din 3 anunturi, cam muncesc degeaba si imi bag picioarele.
Sau daca nu, nu stiu daca se poate, o pagina go.altex.ro unde cativa afiliati sa aibe acces, sa faca un redirect altex-2parale-altex.
Sistemul actual de linkuri din altex afiliere din nou nu se preteaza pentru AdWords, cu toate ca Sorin mi-a spus ca rata de dezaprobare a anunturilor este mult mai mica. Insa momentan vreau sa fac niste comisioane in 2parale, nu in beta, poate prind - cine stie, un telefon, daca ma misc suuuper rapid si cheltuiesc suficient.
Ei, sunt intervale din ce am observat. Ce am facut azi dimineata arata asa, adgroupuri separate, o singura campanie: http://i.imgur.com/B505g.jpg
diu1so: am discutat chiar azi sa urgentam instrumentul de prescurtare.
A fost facut un update, Rares, daca ai timp si iti face placere, poti sa mai testezi acum.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru intrebari si sugestii putem discuta si online
yahoo: altexafiliere
Serban,
exista posibilitatea ca paginile de produs sa se incarce ceva mai rapid?
habar n-am daca e reclama, daca e permis sau nu DAR cred ca atat timp cat rezolva o problema semnalata ar fi ok sa stiti ca exista alternative - avem solutia tehnica atat pt afiliati cat si pt furnizori sa afiseze widgeturi contextuale. a fost prezentata cred la hackathonul 2parale ca aplicatie, dar nu a fost lansata din diverse motive. insa a fost implementata cu succes pe sigmanet/bonus gate (pana la preluare), libris/teacup.ro si inca cateva site-uri. costurile incep de la 100 de euro pe luna (deci nu e chiar ietina) si face exact ce doriti - iti faci ce widget vrei tu, pe ce feeduri vrei tu si il pui in ce bloguri vrei tu. widgetul determina keywordurile din pagina, produsele pe care le-ar putea afisa si afiseaza optim contextual. facem si user behaviour in spate si se poate extinde vis-a-vis de asta sau chiar de user-tracking sau solutii gen tactical block sau remarketing/follow-up. setup-ul costa, dureaza cateva zile si nu e chiar self-service (adica necesita ceva efort atat din partea noastra si a voastra dar rezultatele sunt pe masura). dati-mi mesaj privat sau pe kubu daca sunteti interesati. daca considerati ca e reclama sau incalca vreo politica pe care eu n-am citit-o stergeti postul.
Nu pare foarte inteligent sa pui reduceri de genul 29.98. Reducerile trebuie sa para mari (in cazul asta puteau sa inceapa cu 3), preturile trebuie sa para mici.
Parerea mea.
Caut cu jingle.ro.
@Puthre
Reducerile de regula vin de la furnizori sau sunt create automat. Pe urma manual se ajusteaza.
In general putine promotii vin direct de la magazin si daca vin - s-ar putea sa fie lichidari de stoc ale produselor tinute mult timp in depozite si deja achitate furnizorilor.
Astfel de reduceri, aparent cu eroare, vei regasi la toate magazinele online![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)