Ce se mai aude de procesarea comisioanelor de la comenzile cu rezervare in magazin ? Inca am destul de multe in cont din februarie. De la suport niciun raspuns. Se pare ca raspund cand vor sau la ce intrebari vor...
Ce se mai aude de procesarea comisioanelor de la comenzile cu rezervare in magazin ? Inca am destul de multe in cont din februarie. De la suport niciun raspuns. Se pare ca raspund cand vor sau la ce intrebari vor...
Nu pot genera vouchere la Altex afiliere si nici mesaje catre suport nu pot trimite. Mai lucreaza oare careva pe la ei? Daca e careva amabil sa-mi confirme probleme cu generarea de vouchere as ramane recunoscator, de asemenea si o adresa de mail ca sa iau legatura cu cineva de la ei sa vad cum pot genera un voucher.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Mersi Octav de info, uitasem complet de adresa asta de mailMi-au raspuns rapid, am rezolvat.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
offtopic: are careva de vanzare un voucher altex de 1000 lei? am nevoie de el cat mai repede, daca aveti vreunu astept detalii pe privat
Comunicare = zero de la Altex afiliere:
- blogul afiliere e parasit din ianuarie;
- "Noptile" nu se anunta din timp, nici daca sunt comisionate sau nu;
- sunt afiliat gold, dar nu pot genera instrument cu Noaptea devoratorilor, cum vad pe alte bloguri (nwradu, kapra);
- comisioanele se aproba din ce in ce mai greu, intarzierile incep sa depaseasca 7 zile;
- bug-urile cu comisioanele care apar si pentru platile refuzate cu cardul inca nu e solutionat;
- la platforma de afiliere s-au promis niste lucruri la inceputul anului si vad ca nu s-a lucrat nimic.
A intrat toata lumea in concediu de 6 luni acolo?
cartus...
Blog-urile pe care le-ai enumerat mai sus (nwradu, victorkapra) au bannerele respective in urma unei propuneri venite de la altex.ro . Nu sunt bannere de afiliere scoase de undeva din platforma.
Legat de platforma si eu sunt dezamagit... Eu nu stiu cum de la tine aprobarea dureaza in jur de 7 zile... EU am comenzi in asteptare din 10 februarie despre care nu se mai aude nimic. De fiecare data cand dau un mail catre suport pe tema asta, nu primesc niciun raspuns.
@floryn, comenzile respective nu cumva sunt rezervari in magazin?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)