Dupa atata feedback negativ nu stiu de ce va mai complicati sa faceti afiliere cu altex..![]()
Dupa atata feedback negativ nu stiu de ce va mai complicati sa faceti afiliere cu altex..![]()
Am niste bani de recuperat...
Sfatul meu e sa continui sa-i promovezi si sa te plangi in continuare ca ai din ce in ce mai multe comisioane neaprobate/neprocesate.
Ignora colegii care nu stiu decat sa critice.
P.S. De ce-mi dai bad daca nu e bun sfatul? Te plangi periodic de luni bune, dar continui sa promovezi
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 5th June 2015 la 17:10.
Retired
Ai dat mail la Emilian?
Catalin nu e nevoie sa fii ironic. Am pus o simpla intrebare la care ai raspuns fara sa stii care este situatia mea. Nu mai promovez de ceva vreme Altex, dar dupa cum spuneam mai sus am niste bani blocati in comisioane in asteptare.
@Cartus am dat si mail , i-am dat si lista cu acele comisioane de anul trecut, dar probabil fiind vorba de un numar destul de mare de comisioane (de ordinul sutelor ) sunt destul de greu de procesat manual...
Mai trimite odată
Am si eu o problema cu Altex, la care nu gasesc solutie.
Mi-au anulat comisioanele pentru "site respins", dar au respins site-ul acum. Nu trebuiau teoretic sa-mi plateasca comisioanele vechi, cand site-ul era ok?
As vrea sa opresc altex, sunt comisioane de peste 1 an "in asteptare" si consider ca pierd vremea si investesc degeaba, asa ca incerc sa ajung la zi, sa-mi faca un voucher si sa-mi vad de ale mele.
Aveti ceva date de contact de la altex afiliere? La mail-uri nu raspund.
Ultima modificare făcută de Tom; 25th June 2015 la 12:39.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Date contact
Tel.: 021-206.20.00 | Fax: 021-319.99.39 | e-mail: afiliere@altex.ro
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mersi pentru negativ Tom!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)