100 de click-uri sunt prea putine sa-ti faci o parere.
100 de click-uri sunt prea putine sa-ti faci o parere.
Comanda de test cand o pot anula ?
daca pui la observatii "comanda test" ar trebui sa fie suficient, daca vrei sa fii sigur, imi dai un PM cu numarul comenzii si o anulez eu.
Nu e chiar topicul cel mai potrivit dar vin cu un mic feedback legat de procesul de comanda la Altex.
1.Ar fi cred mai bine ca acelasi cont de afiliat sa poata fi folosit si sa efectueze o comanda. Astazi cand am incercat sa cumpar ceva am observat ca nu ma pot loga cu contul de afiliat sa finalizez comanda.
2.Mesajul de eroare in urma unui login esuat nu este vizibil din cauza backroundului. Un mic print screen va elucida mai rapid ceea ce vreau sa exprim.
1. regret, sunt servere diferite.
2. am dat mai departe, mersi!
CEL nu se lasaCel.ro face reclame AdWords discutabile | nwradu blog
Tot offtopic si fara sa am nici cea mai mica legatura cu cel.ro - am cumparat laptopuri de la ei si eu, si familia, si colegi, si mereu comanda a venit a doua zi fara nici o problema, toate functioneaza foarte bine, unele de 3-4 ani fara vreo problema. Nu stiu ce probleme are lumea cu ei, cu siguranta mai sunt probleme, insa vreau doar sa arat ca au mai facut si livrari de calitate![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
N-am nimic cu ei, n-am cumparat niciodata de la ei, dar cand vad chestii destea parca nu prea imi inspira incredere![]()
Faza cu AdWords`ul e de condamnat, intr`adevar. De aia am zis offtopic, pentru ca am scris despre livrari si produse, nu despre marketingul lor. Gata, nu mai poluez topicul cu altele.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)