1. nu specifica pentru ca nu se plateste impozit.
2. in momentul in care dai calupuri de linkuri cum este exemplul dat de colegi, este spam. Cu grupurile, ai dreptate, mi am spus si eu parerea.
3. cu multumiri pentru colegi
1. nu specifica pentru ca nu se plateste impozit.
2. in momentul in care dai calupuri de linkuri cum este exemplul dat de colegi, este spam. Cu grupurile, ai dreptate, mi am spus si eu parerea.
3. cu multumiri pentru colegi
neata`
Nu stiu daca ai ratat acest mesaj sau nu mi-ai raspuns pentru ca nu ai nimic concret.
Multam
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Nu-i bai. Am trimis. Multam
Zimbru: check now.
Much better - multam de ajutor Cristi
Am incercat in nenumarate randuri sa plasez o comanda la altex , dar nu merge sa finalizez comanda url-ul https://www.altex.ro/customer/account/ imi intoarce eroare The page isn't redirecting properly .
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
vladu: am dat o notita la colegii, multumesc.
Pana pe 7 ianuarie sunt in vacanta, dar ma uit peste mailuri si PM uri daca aveti o problema de rezolvat. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu uitati sa selectati dupa dorinta Plata automata si sa completati Declaratia Fiscala ( pentru pers. fizice ), inainte de plata din 31 dec.
Mai multe detalii aici.
Mie de cateva zile nu imi mai afiseaza niciun banner de la altex. Si inca exista o problema cu autentificarea. Stiu, ai spus mai sus ca nu e treaba ta insa daca trimit un client si nu poate sa se conecteze cred ca renunta, poate pui o vorba acolo sa mai verificeSi nu este numai la mine problema asta, am mai vazut ca se plangea cineva pe twitter parca. Trebuie sa sterg de fiecare data cookie-urile si sa dau login de 5 ori sa ma autentific, iti scoate par alb.
Ultima modificare făcută de avram; 28th December 2012 la 21:44.
irealx: detaliaza mi te rog intr un PM ce banner nu iti afiseaza ( nou generat, vechi, imagini ) . Cu login am dat acum mail.
avram: idem te rog.
Pe unde am eu 2-3 bannere de test se afiseaza corect.
Momentan este/sunt 11 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 11 vizitatori)