1. Termenii si conditiile nu specifica daca se plateste impozit pentru platile prin intermediul voucherelor. Este mentionat doar la platile prin transfer bancar. Stiu ca se intelege sau ca unii din noi stiu despre ce e vorba, dar sa fie specificat clar.
2. In ceea ce priveste mesajele pe grupurile Facebook, consider ca sunt ok atat timp cat nu incalca conditiile (clare) ale acelui grup. Daca grupul respectiv accepta astfel de mesaje - ok. Daca grupul nu accepta - nu ai incotro si trebuie renuntat la astfel de mesaje acolo, normal.
Eu am practicat postarea de anunturi pe grupuri Facebook (fara rezultate uimitoare) si pot spune ca sunt persoane care apreciaza, de obicei, postarile. Sunt si cativa care sar de fund in sus ca de ce contin shorturl-uri, siteuri... Oricum respectivii admini sunt greu de multumit, foarte dificili si greu de abordat. Concluzia e ca in unele grupuri sunt apreciate astfel de anunturi. Adica nu vad de ce sa fie interzisa aceasta practica.
Singura problema apare la punctul "Afiliatul nu are voie: sa promoveze linkuri de afiliat in anunturi de vanzare a unor produse proprietate personala, identice sau similare celor din oferta Furnizorului". Adica sa nu foloseasca cuvantul "vand", sa nu spuna clar ca sunt produsele lui.
3. Felicitari pentru cele cateva zeci de pagini de aici care arata interesul pentru acest segment, pentru o cat mai buna functionare/relationare.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 20th December 2012 la 02:45.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz