Nu merge link-ul, dar m-am uitat cu firebug-ul si cred ca e vb de Laptopuri la cel mai mic pret din Romania : Filtru promotie: Promotii | ALTEX
Nu merge link-ul, dar m-am uitat cu firebug-ul si cred ca e vb de Laptopuri la cel mai mic pret din Romania : Filtru promotie: Promotii | ALTEX
Signatura lipsa
am editat, multumesc
Se pare ca platforma de afiliere nu poate fi accesata. Traker-ele merg oare?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Merg-merg, se face deploymentul regulamentarPoti accesa platforma deja.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Neata, cum spuneam, s-au pus pe server noile facilitati si cateva alte mici imbunatatiri.
Bookmarklet Altex. Il puteti adauga in bara navigatorului vostru de unde generati rapid linkuri affiliat sau cod html. Aveti optiunile "nofollow" si "URL scurt", oricare varianta bifati, va trebui sa apasati pe butonul "genereaza".
Optiuni link generat. In pagina de instrumente, la "vechiul" link generat au aparut doua optiuni: "nofollow" si "URL scurt", bifati ce aveti nevoie si generati link/cod.
Banner oferte speciale. Acest instrument a fost refacut, in ideea de a putea rula mai multe oferte speciale in acelasi interval de timp. Aveti listate campaniile in derulare si datele de valabilitate, puteti selecta toate campaniile sau doar pe cele care va intereseaza. Functia preview va arata formatul grafic al campaniei respective. Nota:daca campania aleasa de dvs a expirat, pe siteul dvs va rula automat o campania de backup de 2 ori diferenta.
Daca aveti nelamuriri sau propuneri, va astept.
OK, s-au generat platile pentru ianuarie!
Am adaugat cateva informatii pentru cei care factureaza comisioanele: unde vedeti sumele, detaliile de plata si informatiile de facturare. ( screenshot included )
Ar merge si o pagina de Facebook pentru Altex Afiliere, sa putem urmari mai usor noutatile![]()
pai si pe seopedia ce mai scriu ?!momentan, la nevoie putem folosi tw/fb altex.ro, dar nu a fost cazu.
am pus un wp chior pe aa ca sa pot comunica mai usor si mai pe larg.
50% reducere
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
campanie noua la oferte speciale :
![]()
Eu am o problema, am dat sa imi genereze voucher ieri, a fost generat, dar cand doresc sa fac cumparaturi imi da mesaj "Codul cuponului "AFL-************" nu este valid".
Ce se intampla?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
l-am vazut, nu am cu ce sa te ajut la ora asta, vad maine dimi colegii de la tehnic, te anunt.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)