Daca e nesemnificativ, se poate scoate
Daca e nesemnificativ, se poate scoate
Campanie noua la oferte speciale, landing page si regulament.
Hm.. pe ce mizeaza campania asta, avand in vedere ca in mod normal ia cel putin o zi livrarea produslui? Ori, fiind doar pe 14 promotia, nu merge cumparat pt cadou de valentine's day... decat daca ridica lumea produsul din magazin..
Signatura lipsa
Cine face textele pentru bannere?
Produse infrumusetare
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Iar "Produse de infrumusetare" inseamna cosmetice.
Cand am vazut bannerul m-am gandit instant "Altex copie ce au facut cei de la emag cu cosmeticele".
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Mizeaza pe o reducere de pret, nu trebuie neaparat cadou de valentine, oricum, am mari dubii ca se inghesuie barbatii sa cumpere epilatoare sau placi de intins parul.
Am inteles ideea, nu e nevoie sa critici fiecare aparitie grafica, sunt sigur ca serviciile tale de design sunt net superioare, dar ma ocup strict de afiliere.
Si despre afiliere este si topicul.
Nichita: ti am inteles punctul de vedere, te incurajez sa deschizi un topic pentru aceste discutii in aria dedicata. Aici discutile sunt despre afiliere. Sterge te rog offtopic sau spliteaza topicul. Multumesc.
Serban, spui ca discutia este despre afiliere. Daca vrei ca afiliatii sa vanda trebuie sa le oferi unelte de calitate, nu bannere facute pe genunchi. Consider de ti-am raspuns mai sus 100% la subiect asa ca o sa ramana ce am scris mai sus.
LE. Un manager ar trebui sa fie mai atent la ceea ce spune. Reprezinti un brand, nu site-urile personale de afiliere la care poti spune oricand "lasa mah ca merge asa." Mult succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)