Nu se pune problema sa interzicem comparatoarele de preturi. Ofera-i tu o comparatie de preturi in recenzie
As sublinia ca va fi un program ce se vrea cu mai multe facilitati decat interdictii.
Nu se pune problema sa interzicem comparatoarele de preturi. Ofera-i tu o comparatie de preturi in recenzie
As sublinia ca va fi un program ce se vrea cu mai multe facilitati decat interdictii.
Nu stiu daca o sa-i ia locul dar putina concurenta nu strica niciodata
Si ar fi ceva daca generarea unui voucher sa se poata face de catre afiliat direct din cont fara a fi nevoie de a trimite email cum este in acest moment la profitshare.
LE: Acum am vazut ca a scris si Mike
Eu sper sa nu fie atat de multe comisioane anulate, cum e la emag (50% in cazul meu).
Vand Advertoriale (pr 5)
Sugestia mea este sa nu acceptati toate gunoaiele de siteuri in sistem, sa incercati sa aveti o imagine cat mai curata.
Clax: nu suntem arbitrii de frumusete. Scopul Altex este sa obtina vanzari, scopul afiliatului este sa obtina un comision aprobat. Metodele care le foloseste sunt strict la alegerea lui. Marketingul afiliat nu are proprietati "de imagine" sau "de calitate", asa cum nu exista nici moralitate in concurenta de vanzari. Sigur, cand cineva o ia pe aratura, incercam cu vorba buna, poate convingem
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)