De acolo a plecat comanda, nu acolo a ajuns. Din pacate nu am idee ce se intampla la adresa ta si, binenteles, poate sa fie buba la curier. O sa trimit la colegi ptr voucher.
De acolo a plecat comanda, nu acolo a ajuns. Din pacate nu am idee ce se intampla la adresa ta si, binenteles, poate sa fie buba la curier. O sa trimit la colegi ptr voucher.
Inteleg ca, daca am generat un voucher azi, nu pot sa il folosesc decat incepand de maine?
da, indiferent de momentul zilei, va fi activ ziua urmatoare la ora 09.00 cand se sincronizeaza serverele.
Oferta f buna la iPhone 5S, in stoc aici.
S-au facut imbunatatiri majore la search, sper sa va fie de ajutor.
Selectie din ofertele Altex.
Excelentul SONY NEX-7K cu 450 lei discount si un SDHC 8GB cadou. + alte 15 oferte interesante Aparate foto Mirrorless - Camere foto-video : Filtru promotie: Promotii | ALTEX
![]()
E problema cu widgetul de statistici rapide, de ieri seara nu afiseaza nimic, e 0 peste tot.
observai, e dat la tehnic. ty
inteleg ca are buba...comisioane se inregistreaza? sau mai bine zis, in afara de contorizare in widget, ce mai e afectat? nu intreb cand e gata, daca se stia o estimare cred ca se posta aici![]()
Nu afecta comisioanele, doar importul de stats. S-a rezolvat de dimineata, nu avea un impact major sa anuntDaca nu iti functioneaza, let me know.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)