1. Serban.. poti sa pui o vorba buna sa se modifice altex.ro/newsletter cu newsletter-ul trimis azi de halloween?
2. se acorda comisioane azi?
1. Serban.. poti sa pui o vorba buna sa se modifice altex.ro/newsletter cu newsletter-ul trimis azi de halloween?
2. se acorda comisioane azi?
1. il gasesti aici Oferte Halloween Altex pe url este NL standard, inca activ... Mai avem un NL pe casti.
2. da... de ce nu? discutia era pentru black friday, 29 noiembrie.
De maine, 1 noiembrie gasiti in stoc noul iPad Air( url-urile se activeaza maine )
Azi ne-am jucat cu tableta LG G Pad 8.3, va fi in stoc saptamana viitoare, are cateva functii interesante.
Printre putinele mele comisioane am si unul aprobat pentru "Rezervare in magazin"
![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
suprinzator, sunt aprobate multicele. in ultima transa verificata sunt 20% anulate. unul din ele e aproape dublat, a cumparat clientul si altceva![]()
Meriti aprecieri pentru ca ai reusit asta. Poate vede si repeta experienta si cei de la emag (pe mine ma obligat operatorul emag sa fac comanda telefonic cand am vrut sa ridic produsul din showroom ca ma grabeam)
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Fiecare cu politica lui...
La tine a fost un com micut, sunt si mai maricele pe rezervari, am facut un screenshot.
S-au activat iPad Air, acum mai multe modele in stoc, este live si noul LG G Pad (negru si alb), plus un promo interesant, conditionat de calificarea Romaniei la MondialeDe final, recomand o promotie care se misca foarte bine.
Pff, uitasem ce era mai importantiPhone 5S este in stoc la un pret foarte bun.
Iar telefoanele au 3% comision in Altex Afiliere
![]()
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 9th November 2013 la 01:11.
Mike, daca nu reusesti sa faci 100 lei pe luna ( 4-5 vanzari ), nu conteaza ca au 1,2,3 sau 5%.
Mi se intampla doar mie, sau a disparut butonul Logout din platforma?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)