In dreapta nu arata, pe grafic apare. Eu as zice ca nu merge cum trebuie.
In dreapta nu arata, pe grafic apare. Eu as zice ca nu merge cum trebuie.
La mine e la fel, apare 0 in statisticile din dreapta.
Si la mine e pe 0 de dimineata si nu au mers deloc azi Statisticile rapide...
well, mea culpa. Am verificat in 4 conturi si arata corect![]()
confirm si eu ca nu functioneaza. Statisticile apar corect pe chart dar nu si in sectiunea "statistici rapide".
Statistici rapide functioneaza acum
yup, sa mi confirmati va rog daca s a remediat problema
Vad ca aveti multe de rezolvat pe partea de client, am facut prima mea comanda si deja m-a facut sa nu imi mai treaca prin cap sa o fac si pe a 2a... ce am intalnit: site-ul era mai mult offline sau aparea msg ca suntem in depozit, asta alaltaieri seara si ieri, dupa comanda, mi-a venit mailul de confirmare direct in spam am cont pe yahoo, in mail nu scrie nici data cand ajunge comanda nici prin ce firma, apoi acum am vrut sa sun la relatii cu clientii iar dupa ce am ascultat toate cele de zeci de ori simesajul haios cu momentan toti operatorii nostri sunt implicati intr-o convorbire, dupa fix 30 minute m-am plictisit... ca sa nu zici ca nu are treaba cu afilierea am sa intreb: cum poti trimite un user sa cumpere ceva cand nu poti obtine nici un pic de interactivitate?
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Nu zic ca nu are treaba cu afilierea, doar ca nu e directia mea de activitate. Iti multumesc pentru feedback si discut cu colegii implicati.
Am sa dau si eu un feedback in ce priveste livrarea produselor unei comenzi online. Mi s-a intamplat de doua ori ca produsele comandate sa nu vina intr-o singura livrare, ci in mai multe livrari ale curierului. Asta nu e ok nici pentru mine (timpul meu e limitat si nu pot sta dupa curier mai mult de 1 data / comanda) si nici pentru voi, care platiti curierul de mai multe ori:
Cazul 1: Ceva mai demult, am utlizat un voucher de o valoare mai mare pentru cateva produse comandate, iar splitarea comenzii in doua de catre cei din departamentul livrari a creat probleme de calcul la utilizarea voucherului, adica pentru una din cele doua livrari as fi avut de plata 'din mana' o suma mai mare decat diferenta dintre valoarea totala a comenzii si voucherul utilizat - situatia a fost rezolvata dupa un telefon, insa a fost neplacut.
Cazul 2: Recent, am avut probleme cand am comandat doua produse (pentru cea mai mare parte din suma am folosit un voucher): in loc sa vina ambele produse intr-o singura lvirare a venit doar unul (un blu-ray player), asa ca am asteptat si al doilea produs (un dvd) la o urmatoare livrare. Din pacate mi-a fost trimis un cd in loc de dvd si astfel am fost nevoit sa refuz livrarea, si intr-un final sa anulez comanda pentru dvd deoarece nu s-a putut face nici rezervarea dvd-ului intr-un anume magazin, si nu mai aveam timpul necesar (si nici nervi) pentru a astepta si pentru o a treia oara curierul (asta in conditiile in care totul trebuia sa fi decurs perfect inca de la prima livrare), chiar daca pana la urma am renuntat la niste bani (adica la valoarea corespunzatoare din voucher care compensa cea mai mare parte din pretul dvd-ului). In plus, pretul blu-ray-ului nu era cel mai mic dn RO, si e bine de stiut ca daca se utilizeaza voucher nu se poate solicita de doua ori diferenta.
Timpul clientilor este pretios, si cred ca orice magazin ar trebui sa inteleaga asta. Poate ca in urma atator feedback-uri se va schimba cate ceva![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)