Mai verifica cineva mesajele trimise la suportul pentru afiliere?Am trimis un mail de sambata si nu am primit nici un raspuns.
Mai verifica cineva mesajele trimise la suportul pentru afiliere?Am trimis un mail de sambata si nu am primit nici un raspuns.
Cu riscul de a parea deplasat sau ghinionist, cum spune mai sus colegul, de la ultima postare au trecut 2 saptamani, in care iar nu s-a intamplat nimic cu comisioanele. Inteleg ca exista un flux in cadrul Altex afiliere, insa e dragut cineva sa ne explice cam la ce perioada se fac aprobarile/anularile? Ca sa stiu cand merg toate bine si cand sa ma apuc sa intreb pe aici sau pe altundeva ce se mai intampla. Nu vreau sa stresez, insa pe mine (nu stiu pe altii, dar banuiesc ca si pe ei) m-ar ajuta un pic treaba asta. Am comenzi in asteptare din 12.01, jumate rezervari in magazin, jumate comenzi online. Ma gandesc ca cel putin rezervarile in magazin sunt clare, nu cred ca se astepta dupa client mai mult de o saptamana, maxim. Multumesc si scuze de insistente.
Well, nu ma mai ocup de Altex Afiliere, am incheiat contractul cu ei. Binenteles ca urmaresc discutia si dau mai departe informatiile si intrebarile voastre.
Este posibil ca in perioada aceasta sa fie procesate ceva mai rar comisioanele, dar este doar o chestiune de moment. Din pacate rezervarile sunt cele mai dificil de verificat pentru ca trebuie contactat fiecare magazin in parte, cele din online, se verifica direct in admin, unde este simplu. Maine ajung la sediu si vorbesc cu ei, vedem daca e sau nu o problema cu procesarea lor.
Mulțumesc.... Încerc pe mail de acum încolo.
Exista un nou Affiliate Manager?
nu, momentan se ocupa unul din colegi, am vorbit azi cu el si tocmai procesa comisioane
Nu va faceti probleme, Altex Afiliere va functiona la fel de ok si in continuare.
Au intrat de dimineață. Au rămas rezervările in magazin de luna trecută neprocesate, probabil se rezolva și alea azi-maine.
Situl e picat ...oare cat dureaza?
Aveti si voi probleme de afisare a click-urilor in Home?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)