O mica sugestie pentru pagina de login. Am intrat acum si nu mai stiam daca am cont sau nu, dar nu am stiut daca trebuie sa folosesc un user sau emailul.
Ati putea modifica asta
In asta
![]()
O mica sugestie pentru pagina de login. Am intrat acum si nu mai stiam daca am cont sau nu, dar nu am stiut daca trebuie sa folosesc un user sau emailul.
Ati putea modifica asta
In asta
![]()
Am verificat si in cazul meu inca nu functioneaza.
zuuup: da, s-a generat iar aiurea, rezolvam azi
Avem o problema cu sincronizarea voucherelor intre cele doua servere, momentan problema persista si nu puteti utiliza voucherele generate de sistem, colegii de la tehnic m-au asigurat ca rezolvam astazi.
Am pus noul NL.
Oare se mai rezolva problema cu feed-ul astazi? Daca nu, maine dimineata va rog sa luati masuri. Din 23 Noiembrie nu am reusit sa actualizez produsele.
masurile sunt luateva fi functional curand, anunt.
LVoucherele emise pe 21-24 noiembrie nu au fost exportate de server si nu sunt active. Din data de 25 am refacut sincronizarea, urmeaza ca in cursul zilei de astazi sa activam manual si voucherele din perioada mentionata. Voi trimite email punctual la cei care au avut voucherele nefunctionale in momentul remedierii.
Later: sunt deja active.
Tot din probleme legate de sincronizare a crapat si generarea feedului, se lucreaza la asta si sper sa rezolvam tot astazi.
O oferta ce merita promovata PS3 la 599 lei.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 27th November 2013 la 17:10.
Daca generez un link pentru homepage-ul altex.ro folosind tool-ul din interfata de afiliere si schimb parametrul rd= pe un alt link de pe altex.ro o sa functioneze tracking-ul? Vanzarile vor fi inregistrate?
Exemplu:
Link original:
http://ads.tradeads.eu/Link/Click?ad...2fwww.altex.ro
Link modificat:
http://ads.tradeads.eu/Link/Click?ad...m-12gb-blu-ray
Foloseste cineva metoda asta?
Intreb pentru ca feed-ul pentru afiliati e offline de 6 zile si m-am gandit sa folosesc un alt feed care contine doar deeplink-uri(fara linkuri de afiliere). Daca metoda de mai sus functioneaza as putea genera link-uri de afiliere automat pe baza deeplinkurilor printr-un simplu urlencode+insert-before, fara sa mai fiu dependent de echipa lor tehnica care din cate observ lucreaza numai odata pe saptamana, part-time, 2 ore.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)