Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu merge butonul de finalizeaza comanda...
D R G
Dragosla noi merge, spune mi te rog ce anume nu "merge" cu butonul respectiv, eventual ce SO/browser folosesti. multumesc
1. Dau click pe el si nu duce nicaieri, Win7, firefox 24.0
2. Se dau comisioane pentru produsele cumparate cu voucher ?
D R G
1. dau la tehnic
2. comision primesti pentru valoarea comenzii neta, fara tva, discounturi, transport, voucher, etc. Logic, primesti comision pentru ceea ce se plateste.
ok, comisioanele din comanda se inregistreaza normal de la ora 17, imi cer scuze pentru intrerupere.
testam si pentru rezervari, va fi functional curand.
Newsletterul Altex este acum intr-o noua prezentare, mai vizibil, mai clar, mai... imbietor.
Din site este pus pe butonul Promotii, dar ramane cu url ul de care v-am anuntat.
Un pic cam zgarciti la inaltimea butonului "adauga in cos" mai ales ca restul de detalii sunt dimensionate serios. Nu prea sare in ochi deloc si parca ma chinui sa-l gasesc.
Trebuie sa fie copilul popular nu cel mai prost din curtea scolii![]()
nu sunt de acord, nu e nevoie de supradimensionare, il ajuta cromatica suficient![]()
Voi puteti finaliza o comanda ? Cum de la mine nu merge cel mai important buton ?
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)