era rezolvata de mult saracaDoar ca interveneau si clasele de afiliati plus noul design, asa ca am zis sa le facem la pachet
![]()
era rezolvata de mult saracaDoar ca interveneau si clasele de afiliati plus noul design, asa ca am zis sa le facem la pachet
![]()
Sper ca ati reparat si search-ul, ca imi face doar nervi.![]()
Se lucreaza, din pacate nu prea are legatura cu designuldar cu siguranta este pe lista de prioritati.
Sper ca ati observat ca se incarca mult mai fluent siteul, ca nu mai apar erorile cu "suntem in depozit", se aduc noutati, imbunatatim continutul, etc. Sunt liste de probleme care au fost rezolvate si probleme ce urmeaza, asa ca, in continuare va rog sa mai aveti un pic de rabdare![]()
O sa comunicam promotiile de NL intr-o noua adresa: altex.ro/newsletter
Am facut si redirect din link-ul vechi in cel nou, se va propaga in cateva ore.
Se "aseaza" noul design pe site, rog un pic de rabdare, pentru moment nu se inregistreaza comisioane.
Arata bini di tat![]()
Dap, alta viatza...![]()
Arata bine, ma bucur ca s-a renuntat la fontul ala oribil.![]()
Arata bine site-ul. Promotiile nu se puteau filtra altfel decat prin cautarea modelelor aflate in promotie? De exemplu aici pica peste text http://i.imgur.com/oeZlYyu.png
e deja pe lista bugulAi filtru de promotii
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)