Pagina 53 din 130 PrimulPrimul ... 343515253545563103 ... UltimulUltimul
Rezultate 521 la 530 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nichita, aceste bannere sunt creeate de un departament sau o agentie ( nu stiu si nici nu ma intereseaza ) pentru diversele campanii cpc/cpm, iar o parte din ele sunt preluate de mine pentru Altex Afiliere. Dar nu sunt facute la comanda mea, dupa gandirea mea sau special pentru afiliere. Daca au existat critici sau alte sugestii am transmis mai departe ( inclusiv alte tale ), iar in unele cazuri ( poti vedea acest topic ) au fost indreptate eventualele erori.

Ca super moderator ar trebui sa intelegi notiunea de offtopic . Pe profilul tau scrie astfel: "cele mai bune servicii de webdesign" si insisti sa critici ( pe drept ) designul bannerelor propuse de Altex, ti am explicat mai sus mecanismul prin care ajung la mine, sper sa fie suficient si sa incheiem offtopicul.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Cristi, Nichita, ti-a spus de mai multe ori ce nu este ok legat de altex afiliere, ca ti-a zis acum ce nu e ok, nu trebuie sa te deranjeze. Fiecare cu parerea lui, pe mine de exemplu, momentan nu ma intereseaza altex, afiliere altex, etc.. dar in acest topic, nu trebuie apara doar ce e ok despre asta. Nichita are mare dreptate, ca manager afiliere altex, ar trebui sa stii si tu ce pui pe afiliere, ce este ok si ce nu este ok. Daca un banner nu este ok, nu il promova, nu il distribui, trimite-l la redesing, atat ca imagine (facuta in paint) cat si ca text...

Daca continui asa, imi lasa impresia ca esti acolo, doar pt ceea ce ai reusit sa realizezi, nu pt ca vrei sa faci ceva pt ei.

Tot ce am zis mai sus, este parea mea personala!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nichita, aceste bannere sunt creeate de un departament sau o agentie ( nu stiu si nici nu ma intereseaza ) pentru diversele campanii cpc/cpm, iar o parte din ele sunt preluate de mine pentru Altex Afiliere. Dar nu sunt facute la comanda mea, dupa gandirea mea sau special pentru afiliere. Daca au existat critici sau alte sugestii am transmis mai departe ( inclusiv alte tale ), iar in unele cazuri ( poti vedea acest topic ) au fost indreptate eventualele erori.

Ca super moderator ar trebui sa intelegi notiunea de offtopic . Pe profilul tau scrie astfel: "cele mai bune servicii de webdesign" si insisti sa critici ( pe drept ) designul bannerelor propuse de Altex, ti am explicat mai sus mecanismul prin care ajung la mine, sper sa fie suficient si sa incheiem offtopicul.

Blablabla. Esti subiectiv aici.

Singurul rost al unui baner in afiliere e sa atraga "click-ul", sa "vanda click-ul" sa genereze "action". Inainte de pret (promotie), banerul este cel mai important! El trebuie sa creeze "action"! Sa VANDA CLICK-UL!

In cazul de fata, Nichita are dreptate! Nu trebuie sa ai experienta in design ca sa vezi ca un baner e creat pe genunchi. Daca era un magazin mai mic, gen besensual, intelegeam. Dar ALTEX?

Tu esti primul responsabil de calitatea "serviciilor" oferite afiliatilor. Ia ghici! Banerele sunt "servicii" oferite afiliatilor, pe care NU le pot schimba!

Deci, scoate capul din pamant, si rezolva! Spunele ca sunt de "2 lei", si ca "aia de pe forum" au pretentii! Sunt de "2 lei" si pt BRAND si pt Afiliati! Amatori!

Ce urmeaza dupa valentines? Pastele? Dupa paste? CRACIUNUL? Chiar atat de greu e sa facem cateva banere in 2 luni? (25dec -12 feb)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Tom, lucrez ca manager, nu in mediul online, ci ca altceva, si orice, mie, sau supervisorilor, nu mi se pare ok, nu "promovez".

Si in ceea ce activez, nu e la nivelul altex, nu mi se pare ok, ca un manager sa promoveze anumite produse, bannere in cazul lui Cristi, care nu sunt ok, nu sunt analizate.

Si nici nu e ok, sa nu accepti reprosuri, sfaturi, sugestii din partea (sa le zicem) supervisorilor, adica noi cei de pe forum.

Cam la asta ma refeream!

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Ok, multumesc pentru critici, am semnalat deja celor in masura sa corecteze. Subliniez ca fiecare plangere sau critica a fost "culeasa" din topic, multe dintre problemele semnalate de colegi au fost deja rezolvate.

Promit sa fiu mai selectiv si cat mai curand sa pot genera seturi de bannere special pentru afiliere, macar sa imi iau suturi fix pe munca mea

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Serban, macar un Comanda Acum, Vezi Detalii, etc... ca afiliat, ce faci cu asa ceva? serios..

faceti bannere speciale pentru afiliere, nu selectii din campanii cpc/cpm.. care oricum sunt la pamant (nu e afiliat, pur si simplu cineva iroseste bugetul)..

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

V-am intrebat saptamana trecuta ce personalizari doriti la bannere, nu a interesat pe nimeni. Hai sa reluam, ce texte va doriti pe bannerele dinamice.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Pai nu trebuie sa iti spuna cineva ce personalizari doreste la astea de branding. Baga acolo unelte grafice performante si in momentul in care acelea vor functiona se vor cere si optimizari suplimentare. Ar trebui sa ai idee de rata de click si sa iti dai seama daca e o problema de plasament sau o problema de grafica.
    Oricum nu bannerele atrag vanzare. Iar la widgeturi dinamice am impresia ca ti s-au dat idei pe forum.

Voi aveti acolo intern o problema cu echipa de la marketing care nu intelege online-ul si rezultatele sunt pe masura. Vindeti doar datorita brandului offline. Iar toate actiunile sunt prea c/p.
    Eu nu ii inteleg pe cei care sunt invidiosi ca ai prins jobul si te inteapa din cauza asta. Chiar mi se pare ca ai o misiune extrem, extrem de grea si din exterior ti-am spus cum pare, desi ai negat

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

claudiu: vreau sa ascult si altele idei. Cu plusuri si minusuri, ostilitatile sunt duse de echipa de marketing si agentiile ce lucreaza pe tema asta, momentan nu am autonomie sa fac de capul meu toate cele.

Nu cred ca exista o conspiratie a celor care vor sa ma injure Asa cum am fost laudat si apreciat cu diverse ocazii, identic imi iau si negative cand gresesc. Ma rog, mai mi le iau si cand gresesc altii dar girez eu

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Campanie noua pentru bannere oferte: Canon.

Produsele de sanatate si intretinere se vand bine-bine cu -40%, din pacate campania se desfasoara doar astazi.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    52

Implicit

faceti ca uneltelele (bannerele) sa fie valide si pe domenii cu https (acum se incarca de la http si nu mai e valid certificatul)
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 21:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 18:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 13:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 10:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 18:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •