Pagina 43 din 130 PrimulPrimul ... 3341424344455393 ... UltimulUltimul
Rezultate 421 la 430 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Man, din principiu voucherul = bani, da? De ce ar expira? Daca era un cadou mai discutam, dar aici sunt bani munciti. Atata tot, principial vorbind... Ca fapt divers poti genera un voucher pentru ca vrei cumperi un produs la un pret bun, produsul dispare din stoc si astepti sa reapara din nou, eventual tot la un pret bun. O categorie cu probleme, unde stocurile sunt mici si unde e lipsa de produse e cea foto, in special canon (blitzurile canon au si disparut momentan din oferta spre ex, sau obiectivele canon 90% sunt "la comanda").

Daca gresesc, scuzati-ma

Credeam ca exista vreun argument valabil care sa explice de ce un voucher trebuie sa expire. Sau de ce trebuie sa expire atat de devreme? Stiu ca 99,99% dintre noi nu vom astepta atat, dar totusi...

ps: Daca suntem offtopic, sa mute cineva discutiile despre vouchere.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 11th December 2012 la 18:13.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de vladuionut Vezi Post
    Cu un voucher generat pot sa fac cumparaturi de pe linkul meu de afiliat ?
    Pentru moment nu interzice nimic asta, nici nu vad o problema. Voucher=banii tai.

Citat Postat în original de soraan Vezi Post
    nu inteleg logica ta. De ce ai emite astazi un voucher cu gandul de a il utiliza peste 4 luni? Cand poti sa il emiti singur in momentul cand ai nevoie de el ( oferta, cadou pentru ziua cuiva etc); oricum poti bloca suma ta din cont; acum nu stiu cat timp ai voie sa o blochezi.
    Nu exista o limita, poti acumula cati bani vrei, ne deranjeaza mai mult sa ii platim decat sa ii ti tu in cont :p

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Scopul unui voucher de cumparaturi nu este de a fi colectionat. 60 de zile sunt arhisuficiente pentru orice decizie ai vrea sa iei.
    Mi sa intamplat mie la emag, am facut cerere de voucher, si astazi cand l-am primit nu mia au produsele in stoc, asa ca sunt nevoit sa caut o alta oferta buna la ceva ce imi trebuie.
    Nu sunt genul de om care cumpara obligatoriu ceva pentru ca are un voucher, eu cumpar doar ce am nevoie.
    Acum nu stiu daca vor mai avea produsul respectiv in stoc si la un pret bun la Emag, poate il voi lua de la Altex.
    Asa ca voi pastra voucherul pentru momentul in care voi gasi ceva ce am nevoie, si asta poate dura mai mult de 2 luni.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

@Serban Cristian:

Pana la lansarea feedului, acceptati preluarea manuala a fotografiilor unor produse pentru prezentarea lor pe alte site-uri? Nu e vorba de hotlinking, fotografiile vor fi stocate si incarcate din alte locatii.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Mi sa intamplat mie la emag, am facut cerere de voucher, si astazi cand l-am primit nu mia au produsele in stoc
    Da, dar ai avut un delay de cate zile de la cerere la primire?

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    @Serban Cristian:

Pana la lansarea feedului, acceptati preluarea manuala a fotografiilor unor produse pentru prezentarea lor pe alte site-uri? Nu e vorba de hotlinking, fotografiile vor fi stocate si incarcate din alte locatii.
    Da, se poate.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

As vrea sa subliniez un aspect, pentru ca multi l-au neglijat. Cerem introducerea spre aprobare a siteurilor pe care ne promovezi pentru ca exista o componenta automata de procesare a comisioanelor. Daca referralul comisionului nu este din lista ta de siteuri aprobate, se pune un flag pe comision si este supus anulari. Daca promovezi Adwords, este ok sa pui referral google.ro, pentru facebook, poti posta urlul paginii/profilului, etc. Daca sunt nelamuriri, va reamintesc ca ma gasiti la: email: afiliere@altex.ro, skype afiliere, ym altexafiliere

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    As vrea sa subliniez un aspect, pentru ca multi l-au neglijat. Cerem introducerea spre aprobare a siteurilor pe care ne promovezi pentru ca exista o componenta automata de procesare a comisioanelor. Daca referralul comisionului nu este din lista ta de siteuri aprobate, se pune un flag pe comision si este supus anulari. Daca promovezi Adwords, este ok sa pui referral google.ro, pentru facebook, poti posta urlul paginii/profilului, etc. Daca sunt nelamuriri, va reamintesc ca ma gasiti la: email: afiliere@altex.ro, skype afiliere, ym altexafiliere
    Daca fac jingle contextual pentru altex (dupa ce o sa apara feedul de produse), comisioanele celor care il folosesc o sa apara de pe jingle.ro (ca referrer).
    Nu inteleg unde postezi url-ul?
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu inteleg care e diferenta, sau problema. Siteuri, adauga site. Nu ma intereseaza proprietarul, ci referral, dupa cum am spus, deci pot sa aiba mai multi useri aceleasi siteuri introduse.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Adica poti introduce: jingle.ro, facebook.com, google.ro, siteultau.ro, etc...

Serban, dar ce se intampla cu clickurile fara refferer clar, adica linkurile trimise prin email sau sms ca recomandari, pe messenger sau alte aplicatii de chat, linkurile accesate direct (copy->paste) etc... Intreb deoarece in termeni nu-mi amintesc sa se specifice ca nu ai voie sa fai promovare prin email marketing sau celelalte modalitati mentionate de mine.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 12th December 2012 la 18:44.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Rares: Momentan sunt infime clickurile fara referral, din messenger primesc referral, identic din email. Dar mai vedem. Termenii se vor mai modifica, daca apar probleme majore. Pana in acest moment, problemele au fost rezolvate individual prin discutie cu afiliatul.

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai tu primesti refferal, dar am inteles ca daca eu nu introduc adresa aia la "siteuri" atunci comisioanele se anuleaza? Practic tot ce nu are ca refferer unul din siteurile introduse de mine acolo se marcheaza cu flag si se anuleaza. Eu daca fac email marketing nu am de unde sa stiu ce host-uri au abonatii mei (sa zicem ca 70% vor avea adrese de yahoo, dar pentru restul...). Poate am inteles gresit...

By the way, daca nu sunt logat nu ar trebui sa am acces la pagina asta: http://afiliere.altex.ro/Sites (vezi butonul de "Iesire cont" din header )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 21:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 18:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 13:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 10:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 18:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •