Pagina 41 din 130 PrimulPrimul ... 3139404142435191 ... UltimulUltimul
Rezultate 401 la 410 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Pe viitor e vreo sansa sa se faca un plugin pentru wordpress care sa genereze automat link-uri de afiliat?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Problema continutului este relativ simpla, tu crezi ca vei ranka mai bine decat Altex?
    Sa supunem discutiei si acest aspect totusi ce se va intampla totusi daca se va intampla si asa ceva pe unele produse?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Pe viitor e vreo sansa sa se faca un plugin pentru wordpress care sa genereze automat link-uri de afiliat?
    desigur.

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Sa supunem discutiei si acest aspect totusi ce se va intampla totusi daca se va intampla si asa ceva pe unele produse?
    nu monitorizam x mii de produse, problemele pot aparea cand ne sari pe "laptopuri" ( sa nu zic de laptopuri altex ). Bine, stiu cam ce vrei tu sa faci, so, nu vad o problema.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    problemele pot aparea cand ne sari pe "laptopuri" ( sa nu zic de laptopuri altex )
    Pentru laptopuri altex poate ca e normal sa nu fiti de acord, si probabil ca oricum va fi destul de greu deoarece aveti primele 10 rezultate din 10, dar pentru laptopuri de ce ar fi o problema? Sa zicem ca un site (indiferent de tip: de review-uri, agregator, blog tematic etc.) iese bine in rezultate si va promoveaza produsele (in paranteza fie spus, un astfel de site "se bate" in SERP si cu concurenti ai vostri si astfel va ofera in plus o sansa pentru a castiga un client), nu ati fi de acord? Sau treaba e mai nuantata, adica ati fi de acord daca nu sunteti in prima pagina pe o anumita cautare, dar nu ati fi de acord daca sunteti luati "la mustata" de site-ul respectiv in cadrul resultatelor din prima pagina? Si inca o intrebare: acceptati afisarea produselor in cadrul unor comparatii de preturi cu produse similare de la alti vanzatori?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    dar nu ati fi de acord daca sunteti luati "la mustata" de site-ul respectiv in cadrul resultatelor din prima pagina?
    Nu cred că se pune problema. Eu cam tot ce promovez iese mult mai bine in SERP decat magazinul online respectiv.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Nu cred că se pune problema. Eu cam tot ce promovez iese mult mai bine in SERP decat magazinul online respectiv.
    E bine daca (deocamdata) nu se pune problema. Daca spui ca iese mult mai bine atunci poate fi acceptabil pentru magazin (daca magazinul oricum nu iese bine la o anume cautare, nu ar fi un motiv sa nu fie de acord ba dimpotriva pentru ca va castiga niste clienti in plus pe care altfel nu i-ar fi avut), dar ce se intampla daca afiliatul iese doar cu 1-2 pozitii mai sus decat magazinul?

Ii adresasem lui Serban acele intrebari in urma afirmatiei respective, pentru a intelege mai bine daca Altex doreste sa se indrepte in directia eMag in ceea ce priveste conceptia privitoare la programul de afiliere.

P.S: Nu vreau sa fiu inteles gresit. Consider ca programul de afiliere Altex are un potential interesant pentru afiliati (ex: 120 ron facuti azi dintr-o singura vanzare). Daca insa se doreste implementarea unor reguli cu privire la pozitionarea in SERP, ar fi FAIR fata de afiliati ca ele sa fie foarte clare si sa fie cuprinse in termenii si conditiile programului de afiliere, si sa nu fie aplicate discretionar / dupa caz.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 10th December 2012 la 20:44. Motiv: P.S.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

c_n_m: nu suntem nici pe departe atat de stricti, dar nici nu toleram orice spam site cu continut zero si x linkuri. Mi-ar placea sa vad si o aditie personala, nu neaparat de continut, poate fi un tool, o facilitate, etc. Din pacata nu iti pot garanta ce va fi peste un an.

Referitor la keywords, este un calcul simplu, daca Altex investeste in seo si adwords pe keyword "portocala roz" si spam-siteul tau rankeaza inaintea mea, se poate ca Altex sa considere ca este o problema. Un site de review uri interesante, nu va deranja pe nimeni daca rankeaza primul. Inca odata, discutam despre cuvinte mai generale. Nu se aplica pentru "Laptopuri ieftine Samsung X3432423 cu SDD".

Da c_n_m, AA a crescut foarte frumos si sunt afiliatii cu venituri foarte interesante. Mi-e greu ca eu sunt addicted in a publica cifre dar aici nu am voie. Sper sa publicam statistici cat mai curand pe index, referitoare la membrii, cea mai mare vanzare, conversie, rata de respingere.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Multumesc pentru raspuns! +1

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Hai ca va zic eu, nu e secret la mine aici

Clickuri medium (adica nu foarte targetate, unele da - altele deloc)
    3003 clickuri, 21 conversii (19 comenzi aprobate, 2 asteptare, 0 anulate), 336 lei.

Rata de conversie momentan la acest nr de comenzi si clickuri nu e foarte relevanta, totusi.

soraan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    60
    Putere Rep
    25

Implicit

Sper sa publicam statistici cat mai curand pe index, referitoare la membrii, cea mai mare vanzare, conversie, rata de respingere.[/QUOTE]
    si vor fi premii pentru top vanzare, top 5 etc? ..macar o acadea

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 21:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 18:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 13:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 10:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 18:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •