Pe viitor e vreo sansa sa se faca un plugin pentru wordpress care sa genereze automat link-uri de afiliat?
Pe viitor e vreo sansa sa se faca un plugin pentru wordpress care sa genereze automat link-uri de afiliat?
Pentru laptopuri altex poate ca e normal sa nu fiti de acord, si probabil ca oricum va fi destul de greu deoarece aveti primele 10 rezultate din 10, dar pentru laptopuri de ce ar fi o problema? Sa zicem ca un site (indiferent de tip: de review-uri, agregator, blog tematic etc.) iese bine in rezultate si va promoveaza produsele (in paranteza fie spus, un astfel de site "se bate" in SERP si cu concurenti ai vostri si astfel va ofera in plus o sansa pentru a castiga un client), nu ati fi de acord? Sau treaba e mai nuantata, adica ati fi de acord daca nu sunteti in prima pagina pe o anumita cautare, dar nu ati fi de acord daca sunteti luati "la mustata" de site-ul respectiv in cadrul resultatelor din prima pagina? Si inca o intrebare: acceptati afisarea produselor in cadrul unor comparatii de preturi cu produse similare de la alti vanzatori?
E bine daca (deocamdata) nu se pune problema. Daca spui ca iese mult mai bine atunci poate fi acceptabil pentru magazin (daca magazinul oricum nu iese bine la o anume cautare, nu ar fi un motiv sa nu fie de acord ba dimpotriva pentru ca va castiga niste clienti in plus pe care altfel nu i-ar fi avut), dar ce se intampla daca afiliatul iese doar cu 1-2 pozitii mai sus decat magazinul?
Ii adresasem lui Serban acele intrebari in urma afirmatiei respective, pentru a intelege mai bine daca Altex doreste sa se indrepte in directia eMag in ceea ce priveste conceptia privitoare la programul de afiliere.
P.S: Nu vreau sa fiu inteles gresit. Consider ca programul de afiliere Altex are un potential interesant pentru afiliati (ex: 120 ron facuti azi dintr-o singura vanzare). Daca insa se doreste implementarea unor reguli cu privire la pozitionarea in SERP, ar fi FAIR fata de afiliati ca ele sa fie foarte clare si sa fie cuprinse in termenii si conditiile programului de afiliere, si sa nu fie aplicate discretionar / dupa caz.
Ultima modificare făcută de c_n_m; 10th December 2012 la 20:44. Motiv: P.S.
c_n_m: nu suntem nici pe departe atat de stricti, dar nici nu toleram orice spam site cu continut zero si x linkuri. Mi-ar placea sa vad si o aditie personala, nu neaparat de continut, poate fi un tool, o facilitate, etc. Din pacata nu iti pot garanta ce va fi peste un an.
Referitor la keywords, este un calcul simplu, daca Altex investeste in seo si adwords pe keyword "portocala roz" si spam-siteul tau rankeaza inaintea mea, se poate ca Altex sa considere ca este o problema. Un site de review uri interesante, nu va deranja pe nimeni daca rankeaza primul. Inca odata, discutam despre cuvinte mai generale. Nu se aplica pentru "Laptopuri ieftine Samsung X3432423 cu SDD".
Da c_n_m, AA a crescut foarte frumos si sunt afiliatii cu venituri foarte interesante. Mi-e greu ca eu sunt addicted in a publica cifredar aici nu am voie. Sper sa publicam statistici cat mai curand pe index, referitoare la membrii, cea mai mare vanzare, conversie, rata de respingere.
Multumesc pentru raspuns! +1
Hai ca va zic eu, nu e secret la mine aici
Clickuri medium (adica nu foarte targetate, unele da - altele deloc)
3003 clickuri, 21 conversii (19 comenzi aprobate, 2 asteptare, 0 anulate), 336 lei.
Rata de conversie momentan la acest nr de comenzi si clickuri nu e foarte relevanta, totusi.
Sper sa publicam statistici cat mai curand pe index, referitoare la membrii, cea mai mare vanzare, conversie, rata de respingere.[/QUOTE]
si vor fi premii pentru top vanzare, top 5 etc?..macar o acadea
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)