70% din comenzile emag la care am acces sunt cu click in aceeasi zi. crede-ma pe cuvant.
LE: de astazi.
70% din comenzile emag la care am acces sunt cu click in aceeasi zi. crede-ma pe cuvant.
LE: de astazi.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 23rd November 2012 la 21:01.
@puthre
Faptul ca tu la anul vei alege sa nu directionezi traficul catre ei in ziua de BF nu cred ca ii va afecta foarte tare. Deja s-a creat un precendent si ei vand "stocurile nevandabile" prin propriile canale. Impactul major il vor avea daca tu (si altii) veti decide sa faceti acelasi lucru in restul anului, dar rational vorbind nimeni nu va recurge la aceasta solutie.
Intr-un tarziu si-a revenit site-ul Altex![]()
La Altex au existat sau inca mai exista delay-uri la inregistrarea comisioanelor?Ieri am facut comanda de un laptop si un mouse ... 2 comenzi diferite la un interval de vreo 15 minute, comisionul pentru laptop mi s-a inregistrat aproape realtime, dar cel pentru mouse nu s-a inregsitrat inca, desi mouse-ul mi-a ajuns deja acasa.
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Altex is back! Daca era si ieri site-ul activ ce bine era ca astazi e peste asteptari!
Mda, am prins si eu 4 comisioane pana acum, cred ca ieri faceam foarte multe daca era online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)