Primesc un bonus cei care sesizeaza problemele de pe site-ul Altex? Vad ca se gasesc multe probleme de utilizatorii SeoPedia
Serviciile unui tester costa serios.
Ar fi frumos daca ar plati hostingul SEOPedia drept recompensa
Primesc un bonus cei care sesizeaza problemele de pe site-ul Altex? Vad ca se gasesc multe probleme de utilizatorii SeoPedia
Serviciile unui tester costa serios.
Ar fi frumos daca ar plati hostingul SEOPedia drept recompensa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu as ruga sa discutam despre Altex Afiliere, sa nu stricam topicul. Pe PM puteti sa mi semnalati si alte nemultumiri referitoare la site, desi, tot ce pot face este sa le dau mai departe.
functioneaza chiar atat de bine sau mascati procentul real de anulare? Acuma sincer.
neah, avem un buton mare, rosu, APROBA TOT!
il apasam odata pe zi si asta a fost
Ca sa nu dau exemplu AA ptr ca ruleaza de putin timp, te rog sa iei in calcul ca in campania Altex din 2P aveai doar 3-4 comisioane respinse din 100 generate. Nu vad exact ce s-ar modifica acum...
poate ai avut si noroc, mai sunt si anulate, mai ales in perioada BF sunt si comenzi aiuristice.
Later: Dar sa stii ca am intervenit pe langa sefi si mi-au dat voie sa iti resping cateva, ca sa nu ti se mai para asa ciudat
Later, again: am tras cu ochiul la un coleg de forum, are 14 comisioane respinse din 249 generate.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 6th December 2012 la 15:24.
spune-le la sefi sa aiba grija cu firma de paza de la media galaxy tm ca nu m-au lasat sa intru in magazin doar daca imi controlau geanta de umar. Evident nu am fost de acord si m-au invitat afaraVis-a-vis e Flanco.
si poate la anul in noiembrie facem miscare pe online
stiu, sunt rau si nu are legatura![]()
Au fost finuti, la MG acum un an, tinea paza mortis sa ma perchizitioneze. De atunci mi am promis sa ma rad ceva mai des
Miscare in online facem deja, pana la anu in noiembrie sper sa fim mai buni decat azi
Stiu ca esti rau :p
Daca tot a venit vorba de MG, ce trebuie sa faca un afiliat Altex ca sa promoveze si MG?
E vreun program separat de afiliere pentru MG, sau cum se procedeaza?
Sunt aceleasi produse si preturi la MG ca si la Altex?
MG nu are program de afiliere, cel putin pentru moment.
Da, sunt aceleasi preturi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)