19th October 2013, 21:24
2 out of 2 members found this post helpful.
sa fim seriosi, nu vindem rochii... asta odata, doi la mana, nu le pozam noi, imaginile sunt date de furnizor. si a treia... cred ca exagerezi, sunt cateva produse cu imagini slabe dar nu este o chestiune generala.
20th October 2013, 00:15
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Octav
@Catalin, atunci cand voi avea nevoie de idei "geniale" voi da curs ofertei.
Pana atunci permite-mi sa ma exprim liber si sa mai fac si cate o gluma, daca n-o gusti ai optiunea de a aprecia sau nu postul meu...
Oferta e pentru Kidu si Altex, imi cer scuze daca m-am exprimat neclar.
In ceea ce te priveste, nu cred ca ai puterea financiara pentru ideile mele, poate de blackfriday. 
Seara excelenta!
P.S. Gluma a fost gustata
P.P.S. Ajunge un offtopic se referea la postul meu (ajunge un offtopic, restul ideilor in pm)
Retired
20th October 2013, 00:32
In raspunsul tau ai facut referie la la postul meu....
20th October 2013, 00:33

Postat în original de
Octav
Ati putea realiza un shooting cu Bianca Dragusanu bagand rufe in masina de spalat, calcand-le dupa cu un fier de calcat, gatind la o plita Bosch incorporabila etc.
Sunt sigur ca ar creste rata de conversie ...

Vointa ta este ordin! Done:
Incearca sa asculti la casti, vezi ca merge doar pe o casca, special creat ca sa asculti si ce se vorbeste ambiental.
Descrierea aragazului (plita) este geniala, de la diametrul unui ochi, pana la ... va las sa descoperiti!
Daca mai ai idei, posteaza oricand, Kidu are solutii instant!
Off: Nu ma intereseaza comentarii de genul: penibil, caterinca, unde e Bianca ?, pierdere de timp, inutil etc. Se stiu toate astea! Incercati sa veniti cu idei constructive!
Ofer 5 usd celui care ghiceste modelul (produsul) din prezentare!
Ultima modificare făcută de Tom; 20th October 2013 la 00:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.