Ce s-a intamplat de da eroarea 404? Am inceput sa promovez de cateva zile si chiar vroiam sa plusez saptamana astaOportunitate afiliere Promovati newsletterul iPhone 5C/S![]()
Ce s-a intamplat de da eroarea 404? Am inceput sa promovez de cateva zile si chiar vroiam sa plusez saptamana astaOportunitate afiliere Promovati newsletterul iPhone 5C/S![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
inca nimic, e pe lista de implementari
Noul newsletter 16-29 sept.
E o problema cu feed-ul altex? imi descarca numai 4kb.
Yup, lucram, multumesc
cineva nu a fost de acord cu abordarea de gen ( nu doar la noi )
scuze, au omis sa ma anunte colegii de la mk
Parca site-urile non-content nu erau acceptate in sistem...
Nu inteleg cum au scapat de filtru site-urile: a-pret.info / e-promotie.info / ereducere.net / e-preturi.info care sunt de fapt detinute de o singura persoana si sunt clone ale aceluiasi site. So, eu ar trebui sa produc content si sa ma lupt in SERP cu 10 - 15 site-uri gen ce au ca unic scop plantarea cookie-ului?Nu merita oboseala, mai bine fac la fel.
Respectivul o sa faca site-uri gen pana se plictiseste si mai mereu o sa iasa in Google bine cu macar 3-4 site-uri. Dupa cateva luni bune il loveste panda, dar cat de greu poate fi sa mai faca un site copy-paste, mai ales daca isi importa articolele dintr-un site in altul...
Ultima modificare făcută de LensFlare; 24th September 2013 la 21:47.
Meh, mai scapa si exceptii, ii mai calmam, ce sa ii faci.
Problema e ca nu pot scana permanent toate siteurile din sistem, daca la data aprobarii era ok si dupa o luna il modifica nu il pot depista decat daca imi sare in decor cumva. M-am gandit sa pun o limitare suplimentara pe feed, sa nu il poate folosi decat pentru un singur site, pentru care i l aprob, o verific daca e tehnic posibil.
Lensflare, mersi de atentionare, luam masuri![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)