oh c'mon, recunoaste tu sincer ca la fiecare comanda care o faci online ( pe .ro ) mai intai cauti voucher reducere pe net![]()
Dar fie si asa, v-am spus mai sus, va cramponati prea mult![]()
oh c'mon, recunoaste tu sincer ca la fiecare comanda care o faci online ( pe .ro ) mai intai cauti voucher reducere pe net![]()
Dar fie si asa, v-am spus mai sus, va cramponati prea mult![]()
Eu am fost unul dintre cei care am cerut cod de reducere pentru o anumita clasa de afiliati. Motivul meu este strict legat de un proiect ce il pregatesc de lansare. Am vrut sa intru si eu in detalii, dar cred ca Tom a explicat mai bine decat as fi facut-o eu, deci nu mai are rost. Pot spune doar ca in loc sa vedem partea plina a paharului noi tot timpul incercam sa o vedem pe cea goala.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu cred ca pot fi facute comparatii intre programul de afiliere Altex si Pcgarage, sunt din start abordari diferite.
Cred ca in acest moment nu facem decat sa ne dam cu parerea si sa facem presupuneri. Pana acum Cristi a facut o treaba mult peste ce fac alte magazine de IT&C, pana la proba contrarie am incredere ca noile unelte vor aduce un plus.
Si eu am anumite rezerve in ceea ce priveste siteurile de tip Cashback sau recomandare bazat de voucher, dar pana nu vedem modul de implementare si gestionare al acestora precum si impactul pe care il are asupra modului clasic de a face afiliere..... este prematur sa tragem concluzii.
Insasi prin prisma faptului ca recurenta nu mai este justificata in cazul siteuilor cashback sau a voucherelor de reducere de 1-2% este un dezavantaj pentru cei care investesc in ppc sau scriu continut. Sa nu uitam ca afiliatii care investesc in ppc sau scriu continut au costuri poate mai mari decat cei care merg pe promovarea unui site care imparte comisionul cu eventualul client.
Ramane de vazut ce va fi, astept cu interes implementarea claselor de afiliati si am incredere ca noile unelte puse la dispozitie nu vor afecta veniturile celorlalti, pentru ca pana la urma, indiferent de abordare, despre asta este vorba... costuri vs. venituri.
Octav, multumesc pentru aprecieri
Inca o noutate simpatica: Smartwatch SAMSUNG Galaxy Gear
Oportunitate afilierePromovati newsletterul iPhone 5C/S
Ieri a intrat si un newsletter "de weekend".
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 13th September 2013 la 21:26.
Vezi ca s-a pus 5S la 5C si invers in imagine.Promovati newsletterul iPhone 5C/S
dragos: multumesc, i am anuntat
lensflare: dap, mai bine nu il promova.![]()
Ce s-a intamplat de da eroarea 404? Am inceput sa promovez de cateva zile si chiar vroiam sa plusez saptamana astaOportunitate afiliere Promovati newsletterul iPhone 5C/S![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)