OK, sper ca se ia masuri impotriva site-urilor respective, altfel slabe sanse sa inceapa cineva proiect bazat pe content cand o singura persoana planteaza cookies cu 5-6 spam site-uri.
OK, sper ca se ia masuri impotriva site-urilor respective, altfel slabe sanse sa inceapa cineva proiect bazat pe content cand o singura persoana planteaza cookies cu 5-6 spam site-uri.
@Marius, daca nu ranka bine nu le gaseam.Faza e ca prinde mai mereu prima si a doua pagina cu toate site-urile... Le stiu de ceva timp site-urile, dar pana acum nu ma deranjau pentru ca nu promovam Altex.
Prima pagina pe ce cautari? Ai un exemplu?
@Octav, daca iti las link la tine e posibil sa apara diferit. Poti face singur cateva teste, totusi nu alege produse foarte populare.
Oricum incalca regulamentul, nu vad de ce sa fie lasate asa.
lensflare: siteurile alea nu genereaza venituri dupa cum te asteptidaca faceau ceva de gen, mi ar fi atras atentia
cred ca e coperativa munca in zadar, dar na...
@Serban, sunt convins ca nu castiga exagerat, dar totusi de ce sa fure din comisioane? Mai ales daca incalca regulamentul... Asa puteam sa fac si eu 1-2 proiecte serioase si 5-6 site-uri gen care sa culeaga ce comisioane scapa site-urilor principale.
Poate aparea o diferenta de 2-3 pozitii, nicidecum de 1 pagina...
Sunt deacord cu Marius, nu asta este concurenta ta sau a oricarui alt afiliat.
E concurenta neloiala atat timp cat incalca regulile. Iar pe mine ma incomodeaza pe unele categorii unde rankeaza foarte bine.(nu las link)
Nu inteleg de ce i se ia apararea? Mai ales ca are acces la o unealta mai putin publica, feed-ul de produse.
Nu i se ia apararea, eram doar curios si ne spuneam punctul de vedere.
Daca scrii contunut cu siguranta nu are nimeni sanse sa te concureze cu un astfel de site, prin concurenta inteleg sa-ti ia o parte din venituri, nu doar prin simpla prezenta pe internet in pagina 10 google...
Spor!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)