Felicitari!
Felicitari!
multam, multam!
recomandari punctuale din ofertele Altex in vigoare.
Suntem in ultimele teste pentru Rezerva in magazin, imi cer scuze ca a durat atat, din pacate sistemul intern de rezervari si conexiunea cu toate magazinele a ridicat probleme. Va fi pus sus la urmatorul update, alaturi de inca cateva tweek-uri minore si modificari suplimentare cerute de voi. Imi cer scuze si pentru intarzierea platilor pe aceasta luna, am promisiunea ca se vor face astazi transferurile catre afiliati.
Au fost deja cateva interventii asupra siteului si este vizibil timpul de incarcare mai bun ( inclusiv load-ul mai mic ) si acesta este doar inceputul. Se va interveni puternic asupra continutului si vom reface inclusiv descrierile lipsa sau incomplete. De curand am preluat sarcini suplimentare in Altex si promit sa ma ocup temeinic de aceste aspecte![]()
Exista vreo metoda prin care pot vedea pe site-ul Altex produsele nou adaugate?
momentan nu, in curand, da.
Recomanda pana in 4 august campania 20% VOUCHER CADOU la TV-urile SAMSUNG gama 2013″ si primesti bonusuri suplimentare intre 50 si 4.650 lei pentru modelele vandute prin Altex Afiliere! Detalii aici.
Practic, in afara comisionului standard de 3% primesti un bonus de minim 50 lei la toate modelele din promotie. Va puteti folosi de mesajul foarte bun al reclamei, clientul primind 20% inapoi din valoarea televizorului cumparat.
La banner grafic "oferte speciale" nu apare promotia.
Apare imediat, din pacate nu pot filtra produsele cu vouchere, asa ca directioneaza spre ledurile samsung bulk.
Cred ca promo necesita un pic de munca catre articole, promotii punctuale si CPC. dar merita, in medie aveti 5-6% comision.
Inca o precizare, bonusurile nu sunt in vouchere, sunt acele tickete cadou, tiparite, cu valoare nominala ( din familia tichetelor de masa ) pe care le puteti folosi intr-o multime de magazine pentru orice tip de cumparaturi.
Tinand cont ca nu e o reducere de pret ci voucher cadou nu cred ca o sa fie inghesuiala prea mare la achizitii.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 19th July 2013 la 12:55.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)