Pagina 120 din 130 PrimulPrimul ... 2070110118119120121122 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.191 la 1.200 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

Afișare hibrid

RoMar este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2015
    Locaţie
    Romania, Cluj Napoca
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Are cineva noutati despre afilierea cu Altex pentru 2016?

Pacat ca nu exista o alternativa de talia lui eMag in zona IT. Altex ar putea devenii o varianta buna daca plateste corect la timp. Cred ca 80% din traficul trimis de afiliati catre emag ar merge catre Altex instant.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

La voi mai proceseaza ceva Altex, eu am in asteptare si din 2015, au fost procesate pe sarite...

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Mi se pare mie sau cei de la Altex Afiliere sunt neserioși?
    Din 2015 mai mult de jumătate din comisioane sunt în așteptare, iar de anul acesta 90% sunt în așteptare. M-au dus cu zăhărelul că în aprilie le aprobă pe toate, dar nimic.
    Pe anul acesta am câteva facturi neachitate la ei.

E cam aiurea treaba.

(Am să vin cu un update dacă rezolv ceva cu ei.)

floryn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    106
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu ma tot rog de ei de vreun an sa valideze comisioanele din 2014...
    Screen Shot 2016-04-13 at 09.57.49.png

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Desi aveam sperante mari in 2016 pentru Altex Afiliere, cred ca avenit momentul in care putem sa-i aprind o lumanare acestui program. Comisioanele cu rezervare in magazin din 2014 si 2015 nu se proceseaza. Am comisioane din august-decembrie 2015 ne-procesate. Facturi emise in februarie si martie neachitate. Incep sa cred ca problema e rea-vointa si nicidecum dezinteres cum credeam pana acum.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Multumesc Dragos, ma gandeam sa revin la programul lor, cu o noua incercare, dar se pare ca ar fi o greseala...

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Am intrat ieri in contul de Afiliere Altex si am vazut ca mi s-au aprobat comisioanele. M-am dus la rapoarte si am facut o interogare pe ultimii trei ani, ca sa pot vedea comenzile si statusurile. Am observat:
    - comisioanele pe cumparare directa mi-au fost aprobate pana la finalul lui 2015. Au mai rams doar cele din 2016.
    - rezervarile din magazin neaprobate mai sunt doar cele incepand cu 2015. Tot ce este rezervare in magazin sub 2015 este aprobat.
    Ia intrati si voi sa vedeti poate este ceva de bine si la voi.

Felicitari Altex pentru mobilizare. Sincer, cred ca Altex are puterea de a fi printre liderii afilierii, daca se vrea.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Mai usor cu laudele ca nu e chiar asa roz treaba la Altex. Intr-adevar dupa mai multe presiuni din partea multor afiliati s-au miscat un pic treburile, dar din ce stiu eu inca mai au de procesat muuuulte comisioane. Personal mai am 176 de comisioane in asteptare (vreo 4 inca din 2014), multe din ele din 2015. Deci, daca la tine s-a rezolvat nu este egal cu gata, s-a rezolvat la toata lumea si Altex sunt cei mai tari.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Acum 2 saptamani am avut "indrazneala" sa cer sa se uite cineva pe comisioane, am mai comunicat cu Emilian Vlad cand au fost probleme cu afisarile sau cu reteaua, raspundea la 5 minute, dar daca intrebam ceva si de comisioane era tacere totala.Dupa ce am cerut sa se uite cineva pe comisioane, mi-au ras vreo 80% din ele... eu eram oarecum la zi, aveam de prin Februarie comisioane neprocesate pentru am tot stat mereu cu rugaminti pe ei sa le proceseze si nu am avut de anii trecuti.Cate 3-4 comisioane consecutive, respinse in aceasi secunda si cu acelasi motiv: nu s-a aprobat plata prin credit sau clientul a refuzat comanda, este putin ciudat cum comisioane consecutive sunt respinse pe acelasi motiv, cum au venit ei clientii toti unul dupa altul sa ia cu credit, apoi tot unul dupa altul sa ia cu cardul...

Am cerut explicatii si mi-a zis ca nu a respins acele comisioane pentru ca am avut indrazneala sa il deranjez, ca el lucreaza part-time si recunoaste ca au existat unele deficiente in comunicarea cu afiliatii(dupa parerea mea a fost undeva spre zero), dar ca nu exista rea intentie de la el.Mi-a aprobat si cateva comisioane, de vreo 80 de lei sa nu sar pragul, dar printre ele era si un comision facut de mine facut la o comanda de proba pentru ca erau ceva probleme cu reteaua, comision APROBAT desi nu a fost livrat, dar cum era vorba doar de 80 de bani, a bifat probabil si l-a acceptat, la cate au respins, 80 de bani nu era o paguba pentru ei.L-am intrebat cum se face ca se aproba comisioane din comenzi care nu au fost livrate, bineinteles ca de atunci nu mi-a mai raspuns, desi ultimul lui e-mail se termina cu celebra fraza: "Daca pot sa te ajut cu mai multe informatii despre situatia asta, te rog sa ma anunti."

Am scris un e-mail catre office cu printuri si intrebari si am rugat sa fie trimis mai departe catre o persoana de decizie, dar e-mailul a ajuns la un coleg de-al lui Emilian, care a inceput prin a-mi spune ca el nu e o persoana de decizie, dar are experienta online si ma poate lamuri.Mi-a explicat ca eu fac promovarea pe Facebook pe pagini, fac asta de cand s-a deschis programul si chiar si inainte cand erau in 2parale si ca de acolo vin multi din aia de vor cu credite si toti sunt neeligibili si ca daca as putea sa le pun un mesaj la promovare sa nu care-cumva sa incerce cu credit.L-am intrebat si pe el de vreo 3 ori cum se face ca se aproba comisioane care nu exista si vazand ca insist mi-a replicat ca orice mi-ar zice mie, eu inteleg doar ce vreau eu si mi-a "trantit" usa in nas si a disparut si el.Bineinteles ca mi-a spus ca partea de afiliere e foarte importanta pentru ei si ca pe viitor o sa anunte promotii si o sa se implice mai mult.

Am vazut pe aici ca exista tendinta catre toti de a aproba pana la un anumit prag, am vazut ca au fost persoane care au fost GOLD si desi aveau comisioane pentru a ramane GOLD, nu au fost procesate pentru a pica iar la Bronze sau Silver si asta suna oarecum a "smecherie".Mi-am scos un raport cu comisioanele respinse/aprobate din 2015 si 2016 si tot ce e peste 20 de lei e RESPINS, aproape tot ce e sub 20 lei e APROBAT.

Nu cred ca o retea de talia Altex Afiliere merita lasata pe mana unei persoane fara experiente, nu cred ca afiliatii Altex trebuie sa se milogeasca sa isi primeasca drepturile pentru care muncesc si investesc timp si bani.Ma repet, am mai facut asta in acest topic, cred ca Altex Afiliere este singura platforma de afiliere pe care comisioanele se proceseaza pe baza unei rugaminti, iar atunci cand sunt mai multe rugaminti, afiliat managerul "ia masuri", ca sta in puterea lui sa faca asta.

Deci zic si eu, sa nu ne grabim inca cu "Altex sunt cei mai tari"!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mai calc pe-acolo cand or sa scoata clasele de afiliati si hotarasc sa se tina de treaba. Pana atunci am ce promova, nu sunt probleme...
    Nu ma tenteaza actualul sistem sistem de afiliere, adica promovarea pe datorie. Cam asta vad ca faceti voi acum... Pentru afiliatii mari poate e ok, dar pentru cei mici clar nu!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 12:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 09:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •