Pagina 121 din 130 PrimulPrimul ... 2171111119120121122123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.201 la 1.210 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

Afișare hibrid

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum sa promovezi un magazin care nu aproba comisioanele la timp, respinge aiurea comisioane, etc?
    Asta nu inteleg! Promovare = Investitie + timp. Am avut o cerere de plata care nu a fost efectuata, am trimis mail-uri la care nu au raspuns si intr-un final am renuntat sa ii mai promovez.
    Poti gasi alte magazine interesate de afiliati in 2P.

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Cam asta face Emilian https://ro.linkedin.com/in/emilian-vlad-aa392433
    Banuiesc ca asta e pagina lui https://www.facebook.com/emilian.vlad.56
    De aici si faptul ca afilierea e ceva part-time.Banuiam ca face si alte lucruri, avand in vedere faptul ca raspunde rar la solicitarile de aprobare comisioane.
    Din pacate linkedin au schimbat un pic site-ul si nu ai acces facil la angajatii Altex si la datele lor.O bila in minus pentru mine, nu vreau sa intru pe site
    sa ma inregistrez, poate asa as putea avea acces la mai multe date, insa merita un pic stresati managerii pe mail, pana dai de cel care are putere de decizie
    in afiliere. Data trecuta am mers pe incercate, pana am dat de cineva care a pus putin rotile in miscare, probabil cam pe atunci cand emilian a promovat un pic pe "scara".
    Daca aveti putin timp la dispozitie, compuneti o scrisoare si incercati sa dati de cineva pe mail la ei. Reveniti apoi cu datele celui are va raspunde si il "stresam" mai multi
    cu problemele noastre.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Daca vrei ii poti bate obrazul direct CEO-ului Altex - https://www.facebook.com/dan.ostahie

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Adresa de mail e afiliere [at] altex [dot] ro și evident că răspunde domnul care-l menționezi tu. "Să se facă ceva."

Neserioși cei de la Altex. Nici acum nu au procesat comisioanele. De ex. pe anul 2015 am 50% în așteptare, iar anul acesta doar pe ianuarie au aprobat ceva. 90% din comisioanele pe 2016 sunt în așteptare de luni bune de zile.

Marketingul afiliat nu funcționează în .RO !!! Cred că trecem și Altex pe lista rușinii care deja e kilometrică.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Mi-a răspuns mie azi la mail. Lăsați-mă pe PM date de contact pentru contul de afiliere și de când aveți comisioane restante (adresa de mail, ca sa va poată identifica, sau numele care apare pe cont) si ce alte lucruri vreți sa clarificam, pe care să le dau mai departe. Poate ca reușim să rezolvam ceva și sa purtam un dialog pe tema asta. Doar pe PM ca sa nu poluam topicul.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Cine ti-a raspuns, dl. Ostahie?

De ce ar/ai avea nevoie de datele de contact de la alti afiliati? Cred ca situatia e destul de simpla... in prima faza sa proceseze toate comisioanele tuturor afiliatilor pana la 31 decembrie 2015! Dupa care sa se ocupe si de celelalte.... daca e bunavointa, treaba poate sa mearga bine si repede. Dupa ce aduce comisioanele la zi, se poate trece si la alte probleme de rezolvat si aici poate interveni fiecare afiliat cu sesizarile pe care le are.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Da el. Ma gandeam sa ii dau exemple concrete, daca vreti sa va ajut.... Daca nu, nu e problema. Poate ca omul nu stie ce se intampla pe la el prin firma si niste exemple concrete ajuta. Eu pot sa ma consider "norocos" ca am doar de 1 luna neaprobate, daca ii dadeam si exemple cu mai multe luni, concrete, poate isi dadea seama mai bine care e problema.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Exemple concrete va vedea dacă intră pe adresa de email de afiliere ori dacă o să acceseze panoul de administrare.
    Eu am comisioane neprocesate de aproape 5 luni. Nici 10% nu sunt procesate.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

NU e normal sa functioneze sistemul pe baza de "interventii".
    Sunt convins ca orice persoana care a fost/este MANAGER AFILIERE ALTEX stie tot ce se petrece acolo, nu cred ca au nevoie de interventii.
    Cred ca sunt foarte multi afiliati care ii promoveaza si ei observa ca treaba merge fara prea multe aprobari de comisioane...ca in proverbul acela "are balta peste", pleca un afiliat si vin alti doi si treaba merge inainte.
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru mine, cel putin, asa a functionat pana acum. Dau 3-4 mailuri pe saptamana rugandu-ma sa mi se aprobe comisioanele. Daca Emilian e singurul care se ocupa de afiliere la ei, e cam nasol.
    Daca are un sef, poate aflu cine e si stabilim o punte de comunicatie mai solida. In orice caz, daca nu ne facem auziti asa o sa mearga in continuare, din bine in mai prost.
    De asta vreau exemple concrete, ca sa ii deschid ochii CEO-ului asupra problemelor noastre.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 12:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 09:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •