Salut,
Si eu am mailuri ignorate cu lunile de catre divizia de afiliere altex. Daca exista un reprezentatn de la ei pe forum sau careva din colegi aveti alte canale de comunicare, le vreau si eu.
Multumesc.
Salut,
Si eu am mailuri ignorate cu lunile de catre divizia de afiliere altex. Daca exista un reprezentatn de la ei pe forum sau careva din colegi aveti alte canale de comunicare, le vreau si eu.
Multumesc.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Cum mai stati cu procesarea comisioanelor? Se misca la fel de greu?
Da, eu am renunțat sa-i mai promovez.
Eu astept de 2 luni sa aprobe un site. Iar despre un comision din septembrie ... nici vorba, mi-e si jena sa deranjez cu mail probabil in primavara. Altex pariaza pe o carte deja pierduta de domo in ceea ce priveste comertul cu electrocasnice / electronice.
Comisionul acela din septembrie e cumva rezervare in magazin? Daca da i-ati gandul de la procesare, eu am astfel de comisioane (rezervari in magazin) in asteptare din 2014.
Screen Shot 2015-11-24 at 1.31.43 PM.png
In caz ca nu crezi Sofis![]()
Ai încercat sa-i contactezi?
@rigor, din intrebarea ta pot sa-mi dau seama foarte clar ca nu folosesti programul lor de afiliere.![]()
Am folosit programul lor de afiliere câteva luni în iarna/primăvară trecuta. Am în jur de 40 de comisioane dintre care 3, 4 aprobate iar restul în așteptarea.
Când am început sa-i promovez am trimis câteva emailuri și au răspuns destul de repede.
Dupa ce am vazut ca aproba foate greu comisioanele si toata lumea se plange de ei, am renunțat sa îi mai promovez.
Ultima modificare făcută de rigor; 25th November 2015 la 19:54.
Ai fost un norocos daca ti s-a raspuns la mail, in perioada aceea cand ti-au raspuns tie eu nici nu puteam sa trimit mail la acea adresa, era blocata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)