Voi cum stati cu aprobarea acelor comenzi in asteptare ce vin din rezervarile in magazin?
Voi cum stati cu aprobarea acelor comenzi in asteptare ce vin din rezervarile in magazin?
Tipul care aproba e in concediu medical cateva zile,a zis ca se apuca de treaba saptamana viitoare.
Vezi ca ti-am dat un pm, cineva are nevoie de un voucher mare.
Se mai ocupa cineva de programul de afiliere Altex? Ar fi cazul, asa spre sfarsit de luna, sa se mai aprobe cate ceva. Sunt sigur ca multi pierd clasa curenta din cauza comisioanelor neaprobate.
Eu inca astept comisioanele din februarie pentru rezervarile in magazin care inca sunt in asteptare...
Dar intre timp ati mai prins rezervari in magazin?
Au mai fost intre timp rezervari in magazin. Unele au fost aprobate, altele au ramas neaprobate in continuare.
La suport nu raspunde nimeni cand se intreaba de aceste comenzi in asteptare
Voi ati inregistrat comisioane din 3 Octombrie incoace? La mine a scazut rata de conversie de la 4% luna trecuta la 0.7% luna curenta. Nu am observat o astfel de scadere pe alte nise/advertiseri.
Pe 7 dimineata au avut o problema la site pe care au rezolvat-o pana in ora 12. In aceeasi zi am avut o comanda, deci mergea, de atunci nimic. Fa o rezervare in magazin de test si vezi ce se intampla.
Din 3 pana pe 6 nicio comanda.
Din 6 vad ca a reinceput sa intre comenzi, dar cam timid...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)