13th December 2013, 14:49
2 out of 2 members found this post helpful.
Am zis un API sau email; si nu am zis sa trimteti la toti afiliatii by default ci sa puneti un amarat de checkbox in my profile si cine doreste email sa bifeze optiunea. Oricum prefer un API in loc de email, dar in ritm-ul in care ati reparat feed-ul dupa BF pot sa-mi imaginez cat o sa dureze implementarea unui API.
Iar legat de afiliatii ocazionali, sincer m-am simtit jignit, faptul ca arunci un "no offence" in fata propozitiei nu schimba nimic. Orice afiliat ocazional, cu timpul, poate sa devina un afiliat care va aduce sute de clickuri si conversii, asta daca primeste suport din partea retelei. Chiar credeti ca toti incepem afilierea cu 30 de site-uri si sute de articole? Iar legat de serviciul care am cerut eu, acesta este oferita de majoritatea retelelor de afiliere cu care lucram (sunt vreo 20).
Lista de dorinte pentru 2014:
1.) API - Rapoarte, Statistici, Unelte de promovare, Cautare produse pe baza de keyword
2.) Schimbati design-ul, stiu ca e in lucru, dar nu mi se pare normal ca o schimbare de design sa dureze luni de zile din moment ce aveti maxim 20 de pagini
3.) Uptime 100% la feed/site/AA
4.) Sa va tineti de cuvant. Daca ziceti ca feed-ul va fi reparat astazi, asa sa fie.
L.E. 0.) Includeti MediaGalaxy.ro in AA!!!
Ultima modificare făcută de zuuup; 13th December 2013 la 14:53.
Motiv: am uitat ceva