Pagina 99 din 130 PrimulPrimul ... 4989979899100101109 ... UltimulUltimul
Rezultate 981 la 990 din 1295

Subiect: Altex Afiliere

Afișare hibrid

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

@Șerban, ce ne poți spune de problemele de livrare? Tot mai multă lume se plânge că de când cu livrarea gratuită au apărut și întârzierile. De asemenea, în momentul în care o comandă a fost dată și apare în cont ”Comandă în DERULARE” , înseamnă că produsul este sau nu în stoc sau urmează să-l primești cât mai rapid ?

vlad7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th October 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    60
    Putere Rep
    24

Implicit

Am un comision aprobat pentru o comanda care n-a sosit si care nu a fost achitata decat partial, prin voucher. Felicitari pentru aprobarea rapida a comisioanelor

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    @Șerban, ce ne poți spune de problemele de livrare? Tot mai multă lume se plânge că de când cu livrarea gratuită au apărut și întârzierile. De asemenea, în momentul în care o comandă a fost dată și apare în cont ”Comandă în DERULARE” , înseamnă că produsul este sau nu în stoc sau urmează să-l primești cât mai rapid ?
    Tot mai multa lumea descopera apa calda: de bf intarzie livrarile Chiar ciudat de altfel, in cea mai aglomerata perioada din an, sunt dificultati de procesare si livrare
    E un status intermediar, primul semn bun e dat de comanda confirmata.

Citat Postat în original de vlad7 Vezi Post
    Am un comision aprobat pentru o comanda care n-a sosit si care nu a fost achitata decat partial, prin voucher. Felicitari pentru aprobarea rapida a comisioanelor
    Vlad: atata timp cat a fost confirmata si platita ( chiar si partial ) nu am nici un motiv sa nu iti aprob comisionul. Daca va fi returnata, ti se va schimba statusul comisionului.

Subliniez ca in aceasta perioada este posibil sa raspund mai rar pe email/forum din motive personale. Imi cer scuze si sper sa revin "on duty" cat mai curand.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Mi se pare aiurea să dau comandă la un produs, să aștept 5 zile cu statusul ”Comandă în derulare” iar apoi să mi se transmită că produsul nu mai e pe stoc. Exact anul trecut de Black Friday mi s-a întâmplat așa ceva. Sper doar să nu se întâmple și de data asta pentru că ar fi bătaie de joc.

PS: De data aceasta am folosit un voucher deci se presupune că produsul a fost achitat . Apropo, dacă între timp se schimbă oferta la acel produs ( se scumpește ) ce se întâmplă ?

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

N.Paul: ne oprim aici si o sa te rog sa discutii cu colegii la relatiiclienti@altex.ro. In acest topic discutam despre afiliere, problemele si/sau intrebarile tale ma depasesc

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Altex Afiliere e cazut:

An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

interfata cu userii doar afilierea functioneaza.
    Revenim

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

S-ar putea sa adaugati o optiune noua in My profile: daca dorim sau nu sa fiim anuntati (prin email) cand se genereaza un comision? Eu personal lucrez cu cel putin 7 retele de afiliere si e foarte greu sa monitorizez conversiile daca reteaua nu are un API sau nu ma anunta prin email.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Sincer nu am un motiv sa fac asta. Un comision nu este un eveniment si nu consider ca merita sa ti trimit email pe tema asta. No offence, dar nu sunt in cautarea de afiliati ocazionali. Un API va fi functional anul viitor cu siguranta.

Apropo de anul viitor, facem un sondaj cu cele mai dorite facilitati care le doriti implementate anul viitor? Plecam de la propuneri apoi le punem intr un format de votat. Ce ziceti? Incep eu cu cateva : API, email la generare comision ( zuuup ), comisioane diferentiate pe categorii, vouchere generate instant...

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am zis un API sau email; si nu am zis sa trimteti la toti afiliatii by default ci sa puneti un amarat de checkbox in my profile si cine doreste email sa bifeze optiunea. Oricum prefer un API in loc de email, dar in ritm-ul in care ati reparat feed-ul dupa BF pot sa-mi imaginez cat o sa dureze implementarea unui API.

Iar legat de afiliatii ocazionali, sincer m-am simtit jignit, faptul ca arunci un "no offence" in fata propozitiei nu schimba nimic. Orice afiliat ocazional, cu timpul, poate sa devina un afiliat care va aduce sute de clickuri si conversii, asta daca primeste suport din partea retelei. Chiar credeti ca toti incepem afilierea cu 30 de site-uri si sute de articole? Iar legat de serviciul care am cerut eu, acesta este oferita de majoritatea retelelor de afiliere cu care lucram (sunt vreo 20).

Lista de dorinte pentru 2014:

1.) API - Rapoarte, Statistici, Unelte de promovare, Cautare produse pe baza de keyword
    2.) Schimbati design-ul, stiu ca e in lucru, dar nu mi se pare normal ca o schimbare de design sa dureze luni de zile din moment ce aveti maxim 20 de pagini
    3.) Uptime 100% la feed/site/AA
    4.) Sa va tineti de cuvant. Daca ziceti ca feed-ul va fi reparat astazi, asa sa fie.

L.E. 0.) Includeti MediaGalaxy.ro in AA!!!
    Ultima modificare făcută de zuuup; 13th December 2013 la 14:53. Motiv: am uitat ceva

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Afiliere turism
    De stanccone în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 7th August 2017, 17:35
  3. 10% discount la toate produsele la Altex - daor astazi
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 5th May 2012, 12:04
  4. Cupon reducere Altex
    De eterna în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 2012, 09:50
  5. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •