O prostie.Pacat.Feed produse
>Trebuie sa fi afiliat Gold pentru a folosi acest instrument.
Vreau sa folosesc doar feed dar nu pot - asa ca tot 2parale ramane baza.
O prostie.Pacat.Feed produse
>Trebuie sa fi afiliat Gold pentru a folosi acest instrument.
Vreau sa folosesc doar feed dar nu pot - asa ca tot 2parale ramane baza.
Demonstreaza ca stii ce inseamna afiliere, inainte de toate. Indiferent de nivelul tau in AA poti sa imi trimiti un email cu detalii despre proiectul tau, daca este interesant, ai acces la orice instrument iti doresti, asa ca nu te crampona.
Media Galaxy a generat de doua ori mai multe click-uri in Decembrie fata de Altex. Asta in conditiile in care clientul are in acelasi loc posibilitatea sa dea click atat pe link-ul Altex cat si MediaGalaxy.
Va rog considerati includerea Media Galaxy in AA. Brandul Media Galaxy suna mai "international" si astfel ofera mai multa incredere vizitatorilor. 4 vizitatori din 6 aleg MediaGalaxy daca Altex.ro si MediaGalaxy sunt listate pentru acelasi produs cu acelasi pret in acelasi loc.
In conditiile in care toate linkurile Media Galaxy duc spre Altex.ro am reusit sa scot o rata de conversie foarte buna 4.25%. Cea mai buna rata de conversie dintre toate retelele de afiliere cu care colaboram pe .ro. Parerea mea este ca as putea dubla aceasta valoare cu linkuri de afiliere spre MediaGalaxy.ro.
clicks_media_galaxy.jpg
@zuuup, nu converteste neaparat mai bine Media Galaxy, doar ca oamenii probabil stiu pretul de la Altex si sunt curiosi de oferta Media Galaxy. Totusi si eu sustin adaugarea magazinului Media Galaxy in Altex Afiliere.
Cred ca de aproape o ora ma tot chinui sa dau o comanda pe Altex.ro si tot ce primesc este "Va rugam asteptati..."![]()
Nu-i problema, eu de o luna si ceva astept o comanda de pe altex.roCred ca de aproape o ora ma tot chinui sa dau o comanda pe Altex.ro si tot ce primesc este "Va rugam asteptati..."![]()
Fiti constructivi va rog, daca tot sunteti offtopic: "am o problema aici, nu se incarca, nu se intampla, uite un screenshoot, etc."
Vlad: nr comanda?
@Serban Cristian: 143985660
Chiar offtopic n-as zice ca sunt, livrarea la timp a comenzilor e o componenta a afilierii. Si am dat si doua mail-uri la relatii clienti si telefoane garla, fara niciun raspuns. Multumesc de ajutor.
Livrarea a fost refuzata la destinatie.
Multumesc. Nu a fost refuzat, n-a ajuns la mine si nici n-a sunat nimeni de la curier. Si nici nu stau in Baia Mare. Un lucru as vrea sa te mai rog - daca ai putea sa anulezi voucherul folosit la comanda ar fi minunat, momentan este inactiv.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)