Nu stiu daca e ok sa dai public profilul aici, daca voia sa lase o modalitate de contact alta decat emailul o facea el.
Retired
V-a procesat ceva Altex in februarie? La mine a trecut luna fara sa miste nici macar 1 comision...
Au aprobat ceva, insa putin. Am vazut ca acum sunt la procesat comisioanele din decembrie.
Voi mai aveti vreo speranta la comisioanele in asteptare obtinute din rezervari in magazin? La mine s-au adunat ceva si inca sunt in asteptare din februarie 2014. Sunt singurul care are comisioane de tipul asta neaprobate de mai bine de un an?
Eu am avut puține, am dat mail și le-a făcut.
Eu am comisioane din 15 Decembrie, nu sunt multe, dar sunt... Ciudat este ca pe 15 Decembrie aveam un comsion de 60 de lei, pe ala l-au "gasit" si l-au anulat, insa de restu` nu au avut nici un stres sa se atinga.In momentul de fata, Altex Afiliere ofera ceva in plus in afilierea din Romania: "rugamintea de a se uita cineva peste acele comisioane", mi se pare total aiurea ca cineva de la ei sa se uite peste comisioane doar daca le dai mail si ii rogi sa faca asta.
Mai are cineva probleme cu statisticile azi la Altex?La mine totul e pe 0 desi am materiale in promovare...
Cu aprobatul cum stați? Am câteva comisioane din martie și tot în așteptare sunt.
@rigor, din martie e ok, eu am in asteptare destul de multe de anul trecut...
Are cineva vesti legate de Altex Afiliere? Inca am comisioane in asteptare de peste 1 an ....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)