Eu am avut puține, am dat mail și le-a făcut.
Eu am avut puține, am dat mail și le-a făcut.
Eu am comisioane din 15 Decembrie, nu sunt multe, dar sunt... Ciudat este ca pe 15 Decembrie aveam un comsion de 60 de lei, pe ala l-au "gasit" si l-au anulat, insa de restu` nu au avut nici un stres sa se atinga.In momentul de fata, Altex Afiliere ofera ceva in plus in afilierea din Romania: "rugamintea de a se uita cineva peste acele comisioane", mi se pare total aiurea ca cineva de la ei sa se uite peste comisioane doar daca le dai mail si ii rogi sa faca asta.
Mai are cineva probleme cu statisticile azi la Altex?La mine totul e pe 0 desi am materiale in promovare...
Cu aprobatul cum stați? Am câteva comisioane din martie și tot în așteptare sunt.
@rigor, din martie e ok, eu am in asteptare destul de multe de anul trecut...
Are cineva vesti legate de Altex Afiliere? Inca am comisioane in asteptare de peste 1 an ....
Dupa atata feedback negativ nu stiu de ce va mai complicati sa faceti afiliere cu altex..![]()
Am niste bani de recuperat...
Sfatul meu e sa continui sa-i promovezi si sa te plangi in continuare ca ai din ce in ce mai multe comisioane neaprobate/neprocesate.
Ignora colegii care nu stiu decat sa critice.
P.S. De ce-mi dai bad daca nu e bun sfatul? Te plangi periodic de luni bune, dar continui sa promovezi
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 5th June 2015 la 17:10.
Retired
Ai dat mail la Emilian?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)