Mda, problema asta am raportat-o si eu acum ceva timp, vad ca persista.
Mda, problema asta am raportat-o si eu acum ceva timp, vad ca persista.
Este foarte enervant mai ales sa stai acasa ca vine curierul si sa vezi ca nu mai vine, suni la Altex si zice ca nici n-a plecat din depozit. Bun si atunci de ce mi-ati spus ieri ca ajunge azi daca se confirma integral? Eu inteleg ca luati marfa din diverse magazine din tara insa clientul online cred ca e la fel de important ca cel din offline si e dreptul lui sa stie cu exactitate cand va ajunge. Altfel se va lipsi si va alege concurenta, unde stie clar cand si prin ce va ajunge pachetul sau.
Nu am alta varianta decat sa le mai spun odataPoate gasesc o solutie sa anunte data de livrare.
Problema la Altex este ca nu au un om care stie cu ce se mananca comertul online pus intr-o pozitie cheie. Oamenii stiu sa vanda offline, dar pe online "mai e mult pana departe..."
Exact, daca ar rezolva din "problemele" (404 page not found este iarasi super naspa la cateva zile dupa ce ai adaugat un produs sa iti apara acea eroare, plus confirmarea comenzilor...) pe care le-am raportat ... Serban Cristian nu mai ai vreun frate?![]()
Sa nu fim rautaciosi, am rezolvat o parte din problemeSi se mai rezolva si altele
![]()
Vin cu o idee/propunere. Daca nu se rezolva cu acel 404 ERROR ar fi fain daca s-ar putea implementa o optiune gen 2parale. Cand da cineva click pe un link care a expirat sa te anunte pe mail. Sa nu stai mereu sa iti verifici toate linkurile.
cred ca se si modifica 404 si facem si mesajul.
Produse Logitech la preturi foarte bune.
Avem si un smart tv led care este promovat exclusiv prin Altex Afiliere. Valabil pana pe 14 iulie, gasiti la bannere oferte speciale.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 4th July 2013 la 11:19.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)