Nu am fost eu, a fost altcineva, dar se pare ca, după aproape 3 luni, am ajuns tot acolo. Sunt satul de promisiuni, vreau ceva scris și mai ales fapte concrete.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nu am fost eu, a fost altcineva, dar se pare ca, după aproape 3 luni, am ajuns tot acolo. Sunt satul de promisiuni, vreau ceva scris și mai ales fapte concrete.
Pai e destul de clar, programul de afiliere nu este o prioritate. E acolo ca sa fie, necesita resurse pe care nu sunt dispusi sa le aloce.
Salutare, cam cat mai dureaza acum sa aprobe un site in altex afiliere? Am adaugat 2 site-uri noi de o saptamana (nu mai adaugasem ceva nou acolo de 2-3 ani) si nimic inca. Le-am trimis un email dar mi-ar placea sa stiu daca sa mai astept sau nu.
Multumesc.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nu cred ca se mai ocupa cineva cu aprobarea site-urilor...
Asta inseamna ca pot publica bannere fara probleme daca respect termenii? Mai functioneaza programul asta sau a picat si nu stiu eu?Am lipsit o vreme. Multumesc.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
A functionat vreodata cum trebuie si nu stiu eu?![]()
Mentenanta platforma
Buna ziua, Platforma de afiliere va fi indisponibila pentru o perioada nedeterminata pentru a efectua anumite operatiuni de mentenanta neprevazute. O sa va anuntam cand platforma este din nou functionala.
Multumim, Echipa Altex
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Dimineața nu mergea.
Altex are de gând să plătească facturi sau să proceseze comisioane că mai puțin e anul ?!
La mail evident că nu răspunde nimeni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)