@dotcom, cele neprocesate sunt rezervari in magazin sau comisioane online?
Versiune printabilă
@dotcom, cele neprocesate sunt rezervari in magazin sau comisioane online?
Pe 2015 au mai rămas rezervări neprocesate (am și rezervări procesate).
Pe 2016 rezervări și comenzi online. Procesează foarte greu, doar 1 săptămână pe lună...
Eu nu îi mai promovez că nu are rost să aștept jumătate de an după comisioanele din 2015.
La mail nu răspunde nimeni. Evident.
Da-mi pm cu numele real din contul de afiliere sau firma si incerc sa mai trimit un mail spre dl Ostahie. Vad ca au trecut 3 luni de la ultima discutie si totul revine la situatia de atunci in loc sa evolueze spre mai bine.
Nu am fost eu, a fost altcineva, dar se pare ca, după aproape 3 luni, am ajuns tot acolo. Sunt satul de promisiuni, vreau ceva scris și mai ales fapte concrete.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pai e destul de clar, programul de afiliere nu este o prioritate. E acolo ca sa fie, necesita resurse pe care nu sunt dispusi sa le aloce.
Salutare, cam cat mai dureaza acum sa aprobe un site in altex afiliere? Am adaugat 2 site-uri noi de o saptamana (nu mai adaugasem ceva nou acolo de 2-3 ani) si nimic inca. Le-am trimis un email dar mi-ar placea sa stiu daca sa mai astept sau nu.
Multumesc.
Nu cred ca se mai ocupa cineva cu aprobarea site-urilor...
Asta inseamna ca pot publica bannere fara probleme daca respect termenii? Mai functioneaza programul asta sau a picat si nu stiu eu? :D Am lipsit o vreme. Multumesc.
A functionat vreodata cum trebuie si nu stiu eu? :D