Mentenanta platforma
Buna ziua, Platforma de afiliere va fi indisponibila pentru o perioada nedeterminata pentru a efectua anumite operatiuni de mentenanta neprevazute. O sa va anuntam cand platforma este din nou functionala.
Multumim, Echipa Altex
Versiune printabilă
Mentenanta platforma
Buna ziua, Platforma de afiliere va fi indisponibila pentru o perioada nedeterminata pentru a efectua anumite operatiuni de mentenanta neprevazute. O sa va anuntam cand platforma este din nou functionala.
Multumim, Echipa Altex
Dimineața nu mergea.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Altex are de gând să plătească facturi sau să proceseze comisioane că mai puțin e anul ?!
La mail evident că nu răspunde nimeni.
A fost in mentenanta vreo doua zile. Chestia e ca sunt afiliati care au de incasat facturi uploadate in sistem, printre care si eu.
Am trimis cateva mail-uri dar nu raspunde nimeni. Cred ca ii doare in cot si vor sa ne dea teapa.
@dotcom Eu am avut perioada cand asteptam si 2-3 luni de la momentul in care am uploadat factura si pana mi-au facut plata. De aceea am trecut la vouchere.
Banu' e ban. Oricum, ce voucher sa scot daca nu au procesat nimic in septembrie?
Aveti ceva comisioane din rezervari in magazine procesate/aprobate in ultima saptamana? Ca umbla vorba ca nu se mai ating de ele...
În septembrie nu au procesat niciun comision și nici nu au plătit facturi încărcate.
La telefon și email nu răspunde nimeni.