Uite, exemplu concret. Dupa cateva mail-uri mai taioase mi-au fost aprobate o mare parte din comisioanele restante, dar tot am ramas cu 4 comisioane in asteptare din 2014 si 59 de comisioane din 2015 + alte cateva zeci de la inceputul lui 2016.
De oferit adresa de mail nu se poate asa ceva, insa cum a spus si un alt coleg mai sus, daca se vrea cred ca se poate lua legatura cu afiliatii.
In alta ordine de idei, Altex nu vrea sa repuna pe picioare programul de afiliere, nu e rentabil pentru ei momentan. Au avut chiar intentia sa inchida programul si sa intre intr-o retea, dar nu s-a realizat acest lucru, iar parerea mea personala e ca problema a fost strict legata de plata comisioanelor (care intr-o retea nu e chiar la voia intamplarii, se mai intarzie cateva luni, dar nu cu anii) + cred ca taxele suplimentare pe care le percepe o retea i-au facut sa strambe din nas la primele calcule.
Si in cu totul alta ordine de idei, daca cumva Altex Afiliere se repune pe picioare o sa va luati gandul la comisioane de 3% la orice, o sa bage pe categorii, o sa renunte in prima faza la AdWords, apoi probabil o sa taie din cookie si restul stiti voi ca sunt exemple.

Răspunde cu citat