ok, nu mai exista site-uri. Nice.
ok, nu mai exista site-uri. Nice.
www.altex.ro
403 Forbidden
Pacat. Se anunta probabil cel mai de temut adversar pentru emag. Se pare ca nu au au invatat nimic din anul trecut. Oricum ii doare la basca, ca or sa rupa in offline.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Azi au picat cam toate ziteurile importante (mai putin emag). Am facut printscreenuri la greu. Daca azi au fost picate, sunt curios maine daca o mai merge vreounul..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Pica si el, doar ca nu are pagina dedicata![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Lovelife, e greu daca n-ai cu cine.
@RobRoy, intrebarea e cum oferi trust viitorilor afiliati daca tu, ca si business, nu esti interesat de divizia online? Sau, ma rog, pretinzi ca ai facut investitii etc. desi nici macar serverul nu e configurat OK?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Spunea cineva pe facebook ca "toti astia de la altex domo si flanco au plecat acasa sa se pregateasca pentru shoppingul de maine..."![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
si clickshop a mers bine.. stiti cand or sa pice toate? dupa ora 10:00 cand termina eMag stocurile.. cel putin asa a fost anul trecut. pana una alta evomag si elefant intra in focuri la ora 00:01. evomag o sa fie cazut pana la 5:00 cand probabil intra eMag-ul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)