Asta nu e logic![]()
Asta nu e logic![]()
SAMSUNG Galaxy Note 3, disponibil la precomanda. Mic reminder si pentru cateva din promotiile in vigoare.
Si in cazul in care clientul X intra cu cookie de la afiliatul A si foloseste voucher de la afiliatul B, cine va lua comision?
Afiliatul A, pentru ca a promovat produsul si a adus clientul?
Afiliatul B, pentru ca si-a promovat voucherul si oricum sunteti obligati sa dati reducerea clientului?
Adevarul e ca nu se prea potrivesc, are dreptate LensFlare ...
Sa fim seriosi, haideti sa nu cautam nod in papura si gasim exceptii. La modul extrem da, se pot intampla o multime de situatii, dar nu ma astept sa fie o batalie intre afiliati.
Anyway, aceasta procedura va fi limitata la clasele superioare de afiliati, conditionata de TOS si oferita doar la cerere pe baza unei justificari intemeiate. Asa cum este acum feedul.
Eu incerc sa va ofer o gama completa de tool-uri si ma bazez pe ideile si sugestile voastre, am spus si anterior, aceasta modalitate de afiliere pe baza de voucher mi a fost ceruta si exista o aplicabilitate larga in afara sferei online. Indirect era ceruta de siteurile gen cashback asa ca am hotarat sa o implementam. Ca si pana acum promit sa fiu riguros in selectie si sa limitez "spam" ul. Va rog sa ma credeti ca am un procent urias, de 38% siteuri respinse, din cele propuse de afiliati...
Lol... sincer asta e si mai grav, desi nu sunt de acord cu impartirea comisionului si asa mic cu clientul, faptul ca doar o mana de afiliati pot promova in acest fel creaza un dezavantaj major pentru restul. Anyway, pana nu se implementeaza nu are rost sa discutam despre pro si contra, dar ar fi bine sa calculati din toate unghiurile astfel de mutari.
Asa este, vom vedea!
Sper sa nu se ajunga in situatia de a exista in final doua clase de afiliati: super-afiliatii, cei agreati de sistem, care ia comisioanele, si palmasii, cei acceptati de sistem, care promoveaza continutul.
De altfel, eu nici nu prea am dreptul sa comentez, pana acum nu am avut o implicare sustinuta in afilierea Altex. Cei care sunt activi in sistem cunosc mai bine si problemele si posibilitatile.
@Serban Cristian, nu am vrut sa ma refer la o exceptie ci sa aduc in atentie o situatie care o sa se intalneasca. Afiliatul A din exemplul meu trebuie sa stie in ce conditii promoveaza. Adica zero comisioane daca se va folosi voucher.
Ultima modificare făcută de Mishu; 12th September 2013 la 18:49.
@Mishu, eu vad problema altfel, o sa existe doar cativa afiliati ce au deja proiecte dedicate folosirii unor astfel de vouchere care vor lua cam toate comisioanele. Nu o sa faca prea multi proiecte noi bazate pe content pentru doar 2% si sa concureze cu situatii gen. Cel putin asa vad eu lucrurile in functie de modalitatea prin care intentionam sa promovez Altex.
@Mishu clase de afiliati nu inseamna impartirea in douaInseamna 5 clase direct proportionale cu performanta afiliatilor. Inseamna ca trebuie sa demonstrezi inainte de a putea sa te folosesti de avantajele clasei superioare. Inseamna ca vei trage, te vei implica si vei incerca sa fii un afiliat Silver sau Gold luna viitoare pentru a accesa instrumente mai misto sau bonusuri interesante. Da, exista si acea clasa a super afiliatilor cu care se stabilesc conditii "out of the box" si va exista si acea clasa Basic a celor care nu se implica si fac cativa lei pe luna.
Inca odata, nu mai "apasa" pe exceptii: sunt destul de rare cazurile in care se calca cookie urile intre ele. Exprimarea ta "zero comisioane daca se va folosi voucher" este fara acoperire, sincer.
@lensflare esti foarte activ pe acest topic, mi as fi dorit sa ai activitate si in programSa iti dau un hint: in unele cazuri campul de "cod reducere" din cosul de comanda poate sa nu existe
Asta asa, in ideea ca te cramponezi inainte de a incepe sa promovezi Altex.
@Serban, am un pic de activitate, dar se pare ca nisa mea nu e cea mai potrivita pentru a promova Altex. Astept sa vad exact ce schimbari se fac la interfata magazinului online si in sistemul de afiliere.
Imi cer scuze, exprimarea mea a fost neclara: zero comisioane pentru cel care a promovat produsul.
Chiar credeti ca un client care cumpara un produs scump, indiferent cine i-a recomandat acel produs, nu va cauta un voucher de reducere inainte de a finaliza comanda? Va intra pe Google si va scrie "voucher reducere Altex". Aici se muta batalia!
Exemplul deja exista: http://goo.gl/7HhKRL
In pagina 2 e unul care-l doneaza![]()
Ultima modificare făcută de Mishu; 13th September 2013 la 01:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)