De ce nu faci asa: Rezultate c + filtrare
De ce nu faci asa: Rezultate c + filtrare
1. mie imi arata si pagina 2, 3 etc.
2. am dat mai departe ( later: se stie de problema, se lucreaza )
3. aglomeratia de BF ? Ar fi o scuza. A fost si o eroare a softului care a alocat comenzile nu tocmai corect. S-a muncit intens la corectarea situatilor.
4. eu primesc sms de la curier cu intervalul orar de livrare, data, awb si tel de contact. ar trebui sa primesti identic. nu toate comenzile sunt procesate telefonic.
5. chestie de moment, se modifica ceva.
+ s-a rezolvat bugul cu sortarea dupa preturi, aveti o iconita pentru lista ascendenta, descendenta.
1. Da acum am vazut ca arata 1, 2, numai daca apas pe 1, 2 dar daca dau Urmatoarea nu merge.
5. Ma refer ca dupa ce dau comanda sa primesc pe email sa stiu ziua cand imi va fi livrata, pentru ca, curierul imi da imi ziua cand vine sms.
1. notat, dat mai departe.
5. notat, dat mai departe.
cand se primesc banii la platile in starea generat (persoana fizica ) ?
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
vladu: in termen de 10 zile de la generarea platii. Fisierul a fost generat luni, nu l-am lasat in weekend ca nu eram on. Voi anunta aici si pe interfata cand se transfera, ok ?
Felicitari! Esti printre primii afiliati Altex platiti![]()
Una peste alta de Mos Nicolae dam de niste feeduri pe acolo?![]()
Revin si eu cu problema cu search-ul pe site complet irelevant. Vreau sa INSIST asupra acestui aspect din cauza caruia se pierd clienti si conversii foarte importante.
Exemple: caut "Galaxy s3" si primele 2 rezultate sunt galaxy s2 de abia de la al treilea rezultat am s3.
caut "ipad mini" si am zeci de rezultate cu accesorii inainte sa dau de tableta propriu-zis
etc. etc. etc.
Vad ca s-a rezolvat buba cu paginile 2, 3, etc. care nu se puteau accesa.
RoManiac: inca nu
Croif: se lucreaza![]()
Incă o chestie, dacă nu schimbați design-ul site-ului măcar să se afișeze specificațiile tehnice primele, nu descrierea aia inexistentă. O idee ar fi ca specificațiile sa fie afisate pe 2 coloane, să nu mai ocupe atât spațiu inutil.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)