Rares: I know, e ceva mai complicata procedura, eu am insistat ca userii sa isi introduca siteurile in primul rand sau paginile facebook. Asta va ajuta.
Da, dragut, o sa dau la tradeads sa verifice.
Rares: I know, e ceva mai complicata procedura, eu am insistat ca userii sa isi introduca siteurile in primul rand sau paginile facebook. Asta va ajuta.
Da, dragut, o sa dau la tradeads sa verifice.
nu uita de click-uri fara referrer. vad si in 2p ca am asa ceva si din cate am inteles asta se intampla din cauza browserelor folosite de click-uitori
Nu inteleg de ce va bateti atat capul cu referrer. Daca omul nu vrea sa vi-l trimita, nu vi-l trimite.
ReferrerKiller demo
Caut cu jingle.ro.
Corect. Eu doar v-am rugat sa introduceti spre aprobare siteurile pe care promovati, de rest mai vedem
La mine e posibil sa apara probleme cu refererul, eu folosesc un adserver pentru promovare, si se intampla sa transmita un referer complet eronat sau nu transmita deloc, asta inseamna ca am sanse ca aceste comisioane sa nu se inregistreze?
La mine in 2parale in ultimele saptamani 30% din comisioane nu apar cu refer, in cazul asta risc ca la altex sa nu mi se accepte din start comisioanele?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
lovelife, Rares: cand vor fi anulate comisioanele cu motiv lipsa referral, discutam.
Din ce am inteles eu din discutie, acestea vor fi blocate de sistem automat si e posibil sa nu apara in statistici
Poate ma insel dar asa am inteles eu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu, nu vor fi blocate, ai inteles gresit. Sunt pasibile de anulare.
cand o sa fie disponibil generatorul de vouchere ?
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)