ok , dau o bere din primi bani de la Altex![]()
ok , dau o bere din primi bani de la Altex![]()
Maine dimineata, miercuri, intre 10 si 11 se va face deployment pentru noua versiune. Nu veti putea accesa pagina de administrare dar contorizarile vor functiona fara probleme.
Revin cu lista mai completa a implementarilor si modificarilor.
La mine arata la fel nu s-a schimbat nimic![]()
Am pus si eu un widget altex, si arata groaznic, nu are imaginile produsului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
S-a facut implementarea.
Lovelife: PM cu locatia widgetului.
.................
Ok, suntem live cu versiunea 1.1 Altex AfiliereHave fun!
Au fost facute si mici cosmetizari si retusari de texte, de asemenea au fost rezolvate si cateva bug-uri.
Feed
Momentan este o facilitate restrictiva, va apare optiunea de a solicita acest feed in pagina voastra de instrumente. Dati ne un email cu cateva informatii despre proiectul dvs si vom procesa cererea.
Se vor isca ceva discutii pe tema asta, dar chiar vreau sa avantajam proiectele interesante si nu siteurile cu sute de mii de produse basculate aiurea, ce se bazeaza pe volum si nu facilitati oferite vizitatorilor.
Vouchere
Am povestit intr-un post anterior, se calculeaza valoarea comisioanelor aprobate +TVA +bonus 5%. De exemplu, daca doriti un voucher de 2.000 lei, din contul dvs se vor opri 1.536 lei. Atentie la "comert", voucherele emise nu vor fi modificate sau anulate.
-se poate genera voucher pe orice suma intre 100 lei si suma de la Castiguri ( comisioanele aprobate )
-valabile 90 de zile, fara nici o limita de produse sau oferta
-bonus 5%
-se activeaza in ziua urmatoare la ora 9
-puteti genera maxim 5 vouchere lunar
Activare/dezactivare plata automata
Acum aveti optiunea de a acumula suma comisioanelor aprobate pentru a putea genera un voucher cu valoare mai mare sau pur si simplu pentru o plata mai consistenta luna viitoare. Puteti bifa sau debifa optiunea dvs in Contul meu / Detalii plata.
Declaratie fiscala PF
Pentru a evita discutiile la fiecare plata, am implementat un formular/declaratie cu privire la veniturile dvs, functie de ceea ce declarati, se calculeaza procentul de impozitare. Aveti posibilitatea sa descarcati aceasta declaratie, dupa completare sau sa o modificati daca, de exemplu, situatia dvs se modifica dupa un timp. Datele personale sunt luate automat din ceea ce ati completat in cont. Disponibila in Contul meu, sub Detalii plata.
Modificare comision comanda
Este mai mult o facilitate administrativa, dar afiliati vor putea observa in unele cazuri o modificare a comisionului: livrare partiala, adaugarea unui produs, alegerea unui produs mai scump sau mai ieftin. Aceste comisioane modificate vor fi semnalate cu o iconita in lista dvs.
Statistici rapide
Am renuntat la CTR pentru conversie, acum aveti afisat pe Dashboard: Afisari, clicks, comisioane, conversie si valoarea comisioanelor ( pe interval de timp )
Au fost aduse si completari la Termeni si Conditii, notez ce e mai important:
3. Inregistrarea contului de afiliat
Nu vor fi acceptati afiliatii ale caror site-uri:
• au calitate indoielnica, fara continut sau continut copiat, siteuri cu continut creeat doar pentru reclame, siteuri cu continut ilegal
• folosesc brand-ul Furnizorului fara acordul scris al acestuia in titlul, denumirea sau URL-ul siteului
• folosesc tehnici de optimizare web pe pe marci inregistrate Altex Romania, derivate ale acestora sau folosind prefixe/sufixe
5.3 Afiliatul nu are voie:
• sa foloseasca servicii de email marketing decat in limitele legale si doar catre listele proprii de abonati
7.1 Drepturile Furnizorului:
• Furnizorul poate modifica valoarea unui comision generat de Afiliat, functie de rezultatul final al comenzii: livrare partiala, inlocuirea unui produs cu pret superior, etc.
Zilele urmatoare voi anunta si ce aduce nou versiunea 1.2, estimata pentru 15-20 ianuarie.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 19th December 2012 la 13:50.
Salut Cristi,
Revin cu eroare pe care am mentionat-o si aici la punctul 3.
Dupa autentificare primesc un mesaj de avertizare :
"Nu aveti informatii de contact definite. Va rugam completati-le in Contul meu."
Unde Contul meu este un link catre afiliere.altex.ro/AccountSettings si e busit : S-a produs o eroare! Echipa noastră a fost notificată și lucrează la rezolvarea ei.
Este asa de cand am creat contul - speram sa se rezolve cu primul update :]
Spor
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
E vreo probleme cu statisticile ? La mine apare acelasi numar de clickuri ,ce erau si acum 2 ore ,chiar daca s-au dat cateva in ultima ora .
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Cand se rezolva problema cu recuperarea parolei? Nu functioneaza nici macar cea cu autentificarea prin facebook.
vladu: pare ok la mine, daca persista, da mi un mail.
irealx: recuperarea parolei functioneaza perfect, cel putin la mine...
Daca exista un cont asociat cu adresa xxxxx@yahoo.com veti primi un e-mail cu un link de resetare a parolei.
Primesc link, schimb parola dar nu pot sa ma loghezBuna ziua xxx xxx,
Va puteti schimba parola cand doriti daca accesati acest link.
Va multumim,
Altex![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)