OK, am mai discutat asta, aici este topic despre Altex Afiliere si nu altex.ro.
Stergeti cookie si logheaza-te, problema e rezolvata de ceva timp, testata, functioneaza.
OK, am mai discutat asta, aici este topic despre Altex Afiliere si nu altex.ro.
Stergeti cookie si logheaza-te, problema e rezolvata de ceva timp, testata, functioneaza.
Se face spam pe facebook cu link-uri de afiliere de la altex.
Anuntul de mai jos este postat de un tip din Hunedoara pe un grup de facebook cu vanzari al unui oras de care probabil nu a auzit niciodata.
Acelasi lucru il face si in 2parale. Acelasi lucru se intampla si la emag...
Untitled.jpg
Ultima modificare făcută de RedHat; 19th December 2012 la 15:17.
m-ar ajuta sa vad locatia unde posteaza, ca sa inteleg daca e spam sau nu, oricu, discutabil. Din cate stiu, trebuie sa fii membru al grupului ca sa postezi, deci e problema lor daca il tolereaza.
Ai PM. Imi da impresia ca majoritatea de acolo cred ca el personal vinde produsele. Nici reducerile nu stiu daca sunt reale.
Daca totusi este ok, ma reapuc de afiliere. Platesc 3 - 4 facebook-isti sa imi posteze cateva zeci/sute de astfel de anunturi pe pagini si grupuri care nu imi apartin![]()
Pe pagini care nu iti apartin e frectie, nu mai apar pe wall de multisor. Pe grupuri iar e greu sa delimitez... si ma repet, daca ii permit administratorii grupului, eu sa zic ca ...ce ?
Daca limitez ca nu au voie decat pe pagini proprii, e imposibil sa il "prind" decat daca il raporteaza cineva ( putin probabil ).
Probabil ca voi pune limitare pentru promovare doar pe pagini personale ( adica unde e admin ) si fara grupuri. Alte pareri ?
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 19th December 2012 la 15:54.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Stiu cine este, i am trimis email. Oricum, rezultatele sunt mediocre sa nu zic slabe.
@serban, tu stii mai bine. Mie doar mi s-a parut cam ... deplasat ce face el acolo.
@matei, el e. 300 grupuri? Huh, are program full time![]()
La mine in cont, meniu se vede anapoda, in Firefox:
Subscriu si eu la ceea ce au spus si alti colegi de forum, cred ca ar fi util daca am putea vedea si produsele pe care facem comisioane...
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
Sterge cache-ul la fel aparea si la mine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)