a folosit voucherul de 20% de la altex 20 ani de ex. daca acopera valoarea produsului, totalul in cos e zero.
noi am platit comision pe valoarea intreaga a produsului, din comanda anterioara, cand a obtinut voucherul
a folosit voucherul de 20% de la altex 20 ani de ex. daca acopera valoarea produsului, totalul in cos e zero.
noi am platit comision pe valoarea intreaga a produsului, din comanda anterioara, cand a obtinut voucherul
Bre, pai ce ma intereseaza pe mine ca afiliat ca omul a platit cu voucher cadou? Eu mi-am facut treaba, ti-am trimis cumparatori, nu cred ca este problema mea cum a ales omul sa plateasca. Nu mi se pare chiar fair.
Ca exemplu, nu dam nume, ca nu este frumos, am cumparat la un moment dat ceva dintr-un magazin oarecare, platind cu un voucher cadou. Pentru ca nu mi s-a parut ok sa iau prin linkurile mele de afiliat, am clikuit linkul unui coleg de forum, care mi-a confirmat ca a primit comisionul integral. Asa este si corect, de altfel.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
cumpara un produs de 1000 lei, primeste un voucher de 200 lei, tu primesti comision de 3% din 1000 lei
cumpara un produs de 200 lei, plateste cu voucherul de 200 lei, tu vrei sa primesti IAR comision ? am platit odata comision inclusiv pentru cei 200 lei de acum.
Nu am idee unde s-a intamplat ce povesti tu, dar te asigur ca in cazul valorii 0 lei la cos, comisionul va fi tot 0 lei.
Bre, ia verifica matale nitel, s-ar putea sa fie un bug in platforma.
In sectiunea comisioane pe categorii de produse apar 5 comenzi in asteptare, toate cu comision.
In sectiunea Lista comenzi, apar tot 5 in asteptare, 4 cu valoare , 1 pe zero. Cum e pana la urma?
Sunt sume mici, ce e drept, dar na...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
By the way, in sectiunea comisioane pe categorii de produse, ar fi fain sa apara si data comisionarii.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
da mi un email cu screenshots si punem tehnicul sa sape, umila mi parere, asa, pe neve, este ca iti apar in statistici produsele vandute, pentru ca asa e gandit, iar la comenzi, discutam de valoarea finala a cosului. dar astept mailul.
N-ai cum sa primesti comision pe toata plata cand folosesti cupoane pentru ca valoarea cuponului se scade din totalul produselor si de aici iti da suma finala pe care o achita clientul. Din aceasta suma finala se calculeaza comisionul afiliatului si e firesc sa se intample asa. Trackingul si calcularea comisionului se face intotdeauna pe "total plata finala"
Chestia asta se intampla la orice magazin online, fara exceptie! Teoretic nu-i fair, practic...cam este.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)