Cred ca doar PC Garage nu afiseaza produsele vandute. Nu vad unde e problema daca acestea sunt afisate...
Cred ca doar PC Garage nu afiseaza produsele vandute. Nu vad unde e problema daca acestea sunt afisate...
E un pic discutabil, dar exista niste motive privind afisarea. Mai vedem...
Ar creste eficienta in mod sigur, vad ca eu promovez televizoare si vand prelungitoare inseamna ca am o problema si trebuie sa stiu de unde este
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Categoria produsului se poate vedea, dar eu vreau sa stiu ce produs se vinde bine pentru promovare suplimentara. Cum au spus si colegii mai sus, daca sunt afisate produsele e situatie win-win.
Mai mult decat atat, ar fi de dorit sa pot sa aflu informatia asta dintr-un api, ca sa stiu ce produse convertesc mai bine ca sa stiu ce produse "imping" in fata.
Caut cu jingle.ro.
Cristian, o sa existe un program de referral, sa castigi ceva...oricedaca recomanzi programul si cineva se inregistreaza prin linkul tau?
Am si eu o intrebare, in termeni se specifica ca plata se face automat in data de 31 a lunii, dar eu o sa vreau sa acumulez bani pentru vouchere, preferabil sa pot lua mai multe vouchere in intervale de timp diferite atunci cand doresc sa cumpar ceva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Vom discuta problema, am inteles ideea.
yup, se va implementa intr-un update viitor.
Dupa cum am anuntat, in urmatorul update vei avea posibilitatea de a bloca platile automate si acumula sumele dorite. De asemenea vei putea genera singur vouchere, pe valoarea dorita de tine ( in limita disponibilului din cont ).
Nu stiu daca am o varianta valida de a bloca plata ta acum, serverul va genera un tabel cu userii care au peste 100 lei in cont catre contabilitate care va procesa platile catre voi. Banuiesc ca in mod automat, la generarea tabelului vor "disparea" si sumele din conturi. Ma interesez si revin cu info.
Si daca nu completez datele?
NU se presupune existenta unui contract? Nu trebuie sa iti facturez?
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)