nu va fi o lansare publica oricum ( acum ) si nu se face programul functie de ceilalatine raportam strict la ce s-a lucrat sau se lucreaza.
( cand spuneam copie a concurentei ma refeream la tratamentul fata de afiliati, nu posibilitatile tehnice )
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Va prezint un mic teaser pentru uneltele existente, desigur, mai surubarim la el, dar functioneaza foarte bine deja:
Sa zicem ca aveti pe un oarecare site un banner dinamic Altex Afiliere, dupa cum v-am spus deja, acesta va afisa diverse produse doar din categoriile selectate de dvs. Ceea ce nu stiati este ca acest banner va ( incerca sa ) afiseze produse functie de cautarile dvs
De exemplu, cautati pe siteul dvs "nokia", acesta va returna paginile sau produsele gasite, iar bannerul va afisa imediat un produs Nokia:
Bun, sa incercam o cautare mai detaliata, de exemplu "laptop samsung"
Bannerul afiseaza cuminte laptopuri Samsung, alaturi de rezultatele siteului.
Sa incercam ceva mai tricky... sa zicem "reducere samsung"
Da, corect, bannerul Altex Afiliere va afisa produsele Samsung cu pret redusMerg si alte combinatii: promo, redus, reduceri, etc.
Bonus! Ce se intampla daca ajungem pe site dintr-o cautare google?
Sper sa va placa teaser-ul, mai sunt multe-multe alte chestii simpatice de implementat.
PS: Am testat live chiar pe siteul unui coleg de forum ce se afla in beta testing, reactia?
-Ha, misto treaba. Chiar merge!!
-Mie unul mi se pare dementiala. Acolo ramana, nu o mai scot![]()

ne raportam strict la ce s-a lucrat sau se lucreaza.

Răspunde cu citat