Inca ceva minor, ar fi ok sa raman logat chiar daca nu am activitate ceva timp, sa nu trebuiasca sa dau mereu login![]()
Inca ceva minor, ar fi ok sa raman logat chiar daca nu am activitate ceva timp, sa nu trebuiasca sa dau mereu login![]()
ar trebui sa ramai logat. daca persista problema, let me know.
faceti ceva sa dispara mesajul ala "necitit". la fiecare refresh apare... si pe mine ma delogheaza dupa cateva minute.
dam papica la animale. pet shop online.
Cateva chestii ce le`am observat si eu:
- Si mie mi se delogheaza la cateva minute
- Generez un link si imi apare acolo o sectiune cu 'Previzualizare'. Cand vreau sa dau pe Edit in acea sectiune, butonul fuge spre dreapta mult (ultima versiune de FF)
- Mi`ar fi placut sa vad linkuri cu altex in url in loc de tradeads. Imi place in schimb ca se face redirectul foarte rapid
- In sectiunea de rapoarte, elementele meniului din stanga se misca atunci cand dai cu mouse`ul prin zona + ultimul element din acea lista nu se vede complet
- La sectiunea de comisioane/plati, in zona de Plati generate, avem 4 sectiuni, dar numai 3 au titluri, cel putin asa se vede: Data generare, numar comenzi si suma(RON). Mai apare acolo la final o sectiune dar nu are nici un titlu, pentru ce este?
Cam atat momentan, mai studiez.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
-delogharea e in lucru.
-verificam
-well, cu bune si cu rele
la design se va interveni, pe alocuri sau complet. multumesc pentru feedback.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am rezolvat cu ticketingul ( butonul suport ).
Nu inteleg de ce este aprobare manuala daca tot ce se cere e mail si parola.
te asigur ca exista motive![]()
Inca ceva. Cand generez un link nu ar fi mai ok daca "Salveaza link-ul" ar fi nebifat by default? Ar fi mai usor nu am mai pierde timpul sa debifam mereu, cel putin eu nu imi salvez link-urile![]()
Se aproba cam greu conturile. Deja sunt foarte curios![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)